search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 22:30
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε και επίσημα από την προεδρία της ΓΕΝΟΠ ο Φωτόπουλος

29.07.2013 14:08
Παραιτήθηκε και επίσημα από την προεδρία της ΓΕΝΟΠ ο Φωτόπουλος - Media

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ανακοίνωσε και επίσημα τη Δευτέρα ο Ν. Φωτόπουλος, όπως είχε προαναγγείλει με επιστολή προς τους εργαζομένους.

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ανακοίνωσε και επίσημα τη Δευτέρα ο Ν. Φωτόπουλος, όπως είχε προαναγγείλει με επιστολή προς τους εργαζομένους. Ο νέος πρόεδρος, όπως αναφέρει, θα εκλεγεί εντός των ημερών από το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ.
 
Ο κ. Φωτόπουλος με την επιστολή του επαναλαμβάνει την κριτική στη ΓΣΕΕ και ευχαριστεί τους εργαζομένους που συμμετείχαν στις καταλήψεις που έγιναν κατά καιρούς στα γραφεία της ΔΕΗ, στη ΡΑΕ, στα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών, ΠΕΧΩΔΕ, Υγείας, στον ΟΑΕΔ, στις υπηρεσίες της ΔΕΗ που εκδίδουν τους λογαριασμούς κ.α. Αναφέρει τέλος πως, όταν η κυβέρνηση θα εξαγγείλει επισήμως ποιες συγκεκριμένα μονάδες της ΔΕΗ θα πουληθούν, θα ζητήσει μετάθεση σε μια από αυτές.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ν. Φωτόπουλος παραμένει μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 22:30