ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:06
MENU CLOSE

Ένα ημίωρο μακριά από το όνειρο ο Ατρόμητος

30.08.2013 07:20

Μάχη 30 λεπτών για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League θα δώσει ο Ατρόμητος στις 12:00 απέναντι στην Άλκμααρ.

Τα εναπομείναντα λεπτά κατόπιν απόφασης της UEFA θα παιχτούν σήμερα στις 12:00.  Κι ο Ατρόμητος στο χρόνο που υπάρχει θα προσπαθήσει-έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Χένρικσεν είχε αποβληθεί μόλις στο 2’-να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν με τις ίδιες συνθέσεις και θα ισχύουν οι αλλαγές που έχουν κάνει.

Άλκμααρ (Φερμπέικ): Αλβαράδο, Γιόχανσον, Φιρχέφερ, Γκούντμουντσον, Γκούντελι, Ελμ, Α. Γιόχανσον (54’ Μπέργκχαους), Μπέερενς, Γκουβελέου, Βάουτενς. * είχε αποβληθεί ο Χένρικσεν (στον πάγκο οι Ντε Βίντερ, Χόρτερ, Ρέινερ, Όβερτουμ, Μάρτενς, Ορτίς).

Ατρόμητος (Παράσχος): Τζενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραγκούνης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (στον πάγκο οι Σηφάκης, Μπρίτο, Νάστος, Καλλέργης, Καραμάνος, Πίτου Γκαρσία).

Στο μεταξύ, η ορισθείσα για την Κυριακή (19:15) αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Άρη αναμένεται να μετατεθεί για τη Δευτέρα, αφού η αποστολή του Ατρομήτου θα επιστρέψει το απόγευμα στην Αθήνα.

Το παραθυράκι…

Στις 10 το πρωί διεξήχθη στο Μονακό η κλήρωση μεταξύ των ομάδων που αποκλείστηκαν χθες στα play offs του Europa League, αλλά και του ζευγαριού Άλκμααρ-Ατρόμητος, για να αναδειχθεί η ομάδα που- παρότι έχασε την πρόκριση στο γήπεδο- θα βρεθεί στους ομίλους αντικαθιστώντας τη Φενέρμπαχτσε, η οποία αποβλήθηκε από την Ευρώπη λόγω συμμετοχής σε στημένους αγώνες. Η τύχη δεν χαμογέλασε στο ζευγάρι Άλκμααρ-Ατρόμητος αλλά στον ΑΠΟΕΛ και το υπόλοιπο του αγώνα που θα παίξουν στις 12:00 θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στους ομίλους.

Πλέον το μοναδικό… εξωαγωνιστικό «παράθυρο» πρόκρισης για τον Ατρόμητο είναι το εξής: εφόσον δεν ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, θα καταθέσει ένσταση στην UEFA θεωρώντας πως το ματς με την Άλκμααρ έπρεπε να διακοπεί οριστικά με υπαιτιότητα των Ολλανδών.
 
Πηγή: sport-fm.gr

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:06
Exit mobile version