search
ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 21:35
MENU CLOSE

Πλεύρης: «Είμαι φασίστας αλλά δεν κρατάω σβάστικα»

29.09.2013 08:22
Πλεύρης: «Είμαι φασίστας αλλά δεν κρατάω σβάστικα» - Media

Ως «υπόκοσμο» χαρακτηρίζει τα στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής που προβαίνουν σε βίαιες πράξεις, ο κατά δήλωσή του, φασίστας, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ως «υπόκοσμο» χαρακτηρίζει τα στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής που προβαίνουν σε βίαιες πράξεις, ο κατά δήλωσή του, φασίστας, Κωνσταντίνος Πλεύρης.
 
«Όποιος προβαίνει σε βιαιοπραγίες δεν ασκεί πολιτική. Είναι υπόκοσμος. Έχω δηλώσει ότι είμαι φασίστας αλλά δεν έχω στο χέρι μου τη σβάστικα», δήλωσε συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ήταν αυτός που μύησε στον εθνικοσοσιαλισμό τον Νίκο Μιχαλολιάκο την περίοδο που ο τελευταίος ήταν έφηβος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 21:35