ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:24
MENU CLOSE

Θα πάθουν «ατύχημα»…

31.10.2013 11:56

Υπό στενή παρακολούθηση έχει η Κουμουνδούρου το κυβερνητικό στρατόπεδο (και μην πάει ο νου σας σε κοριούς και τίποτε άλλα τέτοια των ημερών). Απλώς  προσπαθεί  να εκτιμήσει την πιθανότητα εκλογών.

Ανεξαρτήτως του αν θα επιβεβαιωθεί η όχι, ανεξαρτήτως του αν θα γίνει πιο σαφές ή όχι πώς ορίζεται αυτό το «σύντομα»,  επιτελεί παράλληλα δύο λειτουργίες: συντηρεί το κλίμα ότι η κυβερνητική φθορά βαίνει αμείωτη  και ο ΣΥΡΙΖΑ «έρχεται» και διαμορφώνει εσωκομματικό κλίμα εγρήγορσης και συσπείρωσης, κάτι που είναι μείζον για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή.

Τώρα αν η κυβέρνηση «θα πάθει ατύχημα» μένει να επιβεβαιωθεί το επόμενο διάστημα. Το θέμα είναι ότι ο πολιτικός χρόνος – αν υποθέσουμε ότι το «σύντομα» είναι μετά τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές – και ο χρόνος που έχει η κοινωνία στη διάθεσή της πριν παρασυρθεί στις μυλόπετρες της ανεργίας και της ανέχειας δεν ταυτίζονται. Ο πολιτικός χρόνος μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να θεωρείται μικρός, η κοινωνία όμως μετράει μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα…
 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
Exit mobile version