ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:05
MENU CLOSE

Είπαν τα κάλαντα στον Σαμαρά με… μαντινάδες (Video)

23.12.2013 11:44

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έψαλαν σήμερα  Δευτέρα, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας και τα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι μαντινάδες του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης που είχαν ως αποδέκτη τρόικα και Στουρνάρα.

 
Οι βρακοφόροι της Κρήτης δώρισαν στον κ. Σαμαρά μία μεταξοτυπία με θέμα την αρπαγή της Ευρώπης και στη σύζυγό του ένα βιβλίο με την ιστορία της Κρήτης.
 
Παράλληλα, τα κάλαντα έψαλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, η μπάντα της Προεδρικής Φρουράς, η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η Δημοτική Φιλαρμονική της Αμφιλοχίας.
 
Ο κ. Παπούλιας ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές και λίγο αργότερα, αναχώρησε για τη Γερμανία, όπως κάθε χρόνο, για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του. Στην αλλαγή του νέου χρόνου θα επιστρέψει για να παραστεί στη δοξολογία και να δεχθεί ευχές στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
Στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στις 11 το πρωί τα παιδιά των Αστυνομικών και στις 12 το μεσημέρι οι Πρόσκοποι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:04
Exit mobile version