search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:02
MENU CLOSE

Και ο Σαμαράς υπέρ της υποψηφιότητας Μπελέρη

17.04.2024 09:11
beleris

Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, να έχει διαφωνήσει πλειστάκις με αποφάσεις και πολιτικές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο, φαίνεται ότι τουλάχιστον σε μια από αυτές υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων.

Ο λόγος για την απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, έστω κι αν η απόφαση αυτή ελήφθη κυριολεκτικά στο «παρά πέντε» της ανακοίνωσης της ευρω-λίστας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Α. Σαμαράς ενδέχεται να κάνει και δήλωση υπέρ της υποψηφιότητας αυτής, η οποία θεωρείται ότι αποτελεί «χρυσή ευκαιρία» για να συγκρατήσει το κυβερνών κόμμα πιο συντηρητικούς ψηφοφόρους που ενόψει ευρωεκλογών… διαρρέουν προς άλλα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Ευρωεκλογές 2024: Το «ευχαριστώ» Μπελέρη σε Μητσοτάκη μέσα από την φυλακή

Κασσελάκης: Ακύρωσε τη συνάντηση με την AIPAC μετά την απροθυμία του Ισραήλ για αποκλιμάκωση

Δημοσκόπηση Prorata: Περαιτέρω πτώση για τη Νέα Δημοκρατία με ασφυκτική πίεση από τα δεξιά της – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο κανένας 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:01