search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:20
MENU CLOSE

Ευρωεκλογές 2024: Το «ευχαριστώ» Μπελέρη σε Μητσοτάκη μέσα από την φυλακή

15.04.2024 20:01
mpeleris-mitsotakis-`1

Παρόλο που ήταν αδύνατο να παρευθεί στην επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Ωδείο Αθηνών, ο Φρέντι Μπελέρης έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στον πρωθυπουργό μέσα από την φυλακή.

Στην ανακοίνωση του ονόματός του σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και καταχειροκροτούσαν, φωνάζοντας: «Φρέντι Μπελέρης».

«Ελπίζουμε να επικρατήσει το δίκαιο και σύντομα να αφεθεί ελεύθερος», ανέφερε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Στον Φρέντι Μπελέρη είχε αναφερθεί σε ανάρτησή του στα social media και ο Πύρρος Δήμας νωρίτερα, στέλοντας μήνυμα στον γιό του: «Πέτρο μου θα τα δώσουμε όλα, ο μπαμπάς θα δικαιωθεί».

Το μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη έχει ως εξής:

«Αγαπητοί συμπατριώτες μου,

Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου προσέφερε τη δυνατότητα να διεκδικήσω την ψήφου του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024.

Τον ευχαριστώ για αυτό αλλά πρωτίστως τον ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη που μου προσέφερε όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι φυλακισμένος. Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική.

Είναι μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία, οι κανόνες των οποίων πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους. Είναι μάχη για τις αξίες που πρεσβεύει η Δύση και η Ευρώπη και οι οποίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όσους θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Είναι μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας.

Τα αδέρφια μου που μετά από δεκαετίες καταπίεσης θέλουν και δικαιούνται να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά, χωρίς φόβο, σε έναν τόπο που σέβεται τα δικαιώματα, την τιμή και τις περιουσίες τους.

Καλώ κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξει τον Πρωθυπουργό που χτίζει με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Τίμησε την Χειμάρρα, τίμησε τον Ελληνισμό στην Αλβανία»

Συγκινημένος ο γιός του Πέτρος , ο οποίος παρευρίσκεται στην εκδήλωση δήλωσε:

«Είμαι βαθια συγκινημένος εγώ η μητέρα μου που εχει σταθεί ορθια όλο αυτό το διάστημα, η αδερφή μου και όλοι οι Χειμαρριώτες που ήταν και είναι παραπάνω από δίπλα μας.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό, τίμησε την Χειμάρρα, τίμησε τον Ελληνισμό στην Αλβανία, τίμησε την παράδοση της δικής του οικογένειας. Ευχαριστώ και όσους μας στάθηκαν -και είναι πολλοί- στον δίκαιο αγώνα μας για την λευτερια του πατέρα μου. Με την Δύναμη του Ελληνισμού δεν μπορεί να παίξει κανείς».

Διαβάστε επίσης:

LIVE η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ – Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι, Μελέτη-Μπελέρης ανάμεσά τους – Συγκίνησε ο Πύρρος Δήμας

Email Gate: Το ΥΠΕΣ αρνείται να δώσει στους απόδημους αντίγραφα των δεδομένων που τηρεί για αυτούς

Κάλυψη Μαξίμου σε Κυριαζίδη για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:19