search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:56
MENU CLOSE

Κάλυψη Μαξίμου σε Κυριαζίδη για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη

15.04.2024 18:32
KYRIAZIDIS NEW

Κάλυψη παρείχε η κυβέρνηση δια του Παύλου Μαρινάκη στον βουλευτή Δράμας της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, για υποτιμητική αναφορά του στο πρόσωπο του Σ. Κασσελάκη, λέγοντας ότι «το να ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ διαγραφή βουλευτή είναι υποκριτικό» και προσθέτοντας ότι ο ίδιος ο βουλευτής είπε ό,τι είπε εν τη ρύμη του λόγου.

Συγκεκριμένα, όταν ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τις ομοφοβικές δηλώσεις του Δημήτρη Κυριαζίδη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι δεδομένος ο σεβασμός της ΝΔ και συνολικά της κοινοβουλευτικής ομάδας στα δικαιώματα και τις επιλογές του οποιοδήποτε πολίτη, οποιουδήποτε πολιτικού αντιπάλου. Μακριά από εμάς κάθε επίθεση. Και νομίζω και ο ίδιος ο βουλευτής το διατύπωσε ότι αυτό ήταν εν τη ρύμη του λόγου και δεν υπήρχε διάθεση προσβολής οποιουδήποτε πολιτικού αντιπάλου. Και εν πάσει περιπτώσει, αυτό το αποδεικνύουμε με τις πολιτικές που εφαρμόζουμε».

Ο κ. Μαρινάκης παρείχε κάλυψη και στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την κατηγορία που του απηύθυνε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, για «παραποίηση συμβόλου» (είχε ανεβάσει ένα κολάζ της ελληνικής και της ισραηλινής σημαίας), κάνοντας λόγο για «επίθεση με τοξικά χαρακτηριστικά»

Συνέχεια στο θέμα που έχει δημιουργηθεί έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά.

«Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι λόγω της ανάφλεξης στην Μέση Ανατολή, θα ξεχαστεί το θέμα που δημιουργήθηκε με τις χυδαίες δηλώσεις του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριαζίδη.

Εάν δεν αποπέμψει σήμερα τον Βουλευτή του, τότε κατανοούμε ότι συμμερίζεται τις ομοφοβικές του απόψεις», είπε συγκεκριμένα η κα Κεχαγιά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γαλάζιος βουλευτής μιλώντας για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πως να.. πρόεδρο ο,η, λέμε πως έχουν τα πράγματα σήμερα».

Μάλιστα σε επισήμανση της δημοσιογράφου «ας είμαστε στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου», ο κ. Κυριακίδης σημείωσε «απόλυτα απόλυτα οφείλουμε να σεβαζόμαστε».

Διαβάστε επίσης

Κατρούγκαλος στον ΣΚΑΪ: Αποδείχθηκε ότι υπάρχει χυδαιότητα στην ελληνική πολιτική σκηνή (Video)

Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ: Μέσα ο Φρέντι Μπελέρης με ανατροπή της «ενδεκάτης ώρας»

Κεχαγιά: Αν ο Μητσοτάκης δεν αποπέμψει τον Κυριαζίδη θα συμμερίζεται τις ομοφοβικές του δηλώσεις – (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:55