search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:45
MENU CLOSE

Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ: Μέσα ο Φρέντι Μπελέρης με ανατροπή της «ενδεκάτης ώρας»

15.04.2024 13:59
BELERES
Eurokinissi

Ενώ στις 6 το απόγευμα θα γίνουν από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, τα αποκαλυπτήρια του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, φαίνεται ότι υπάρχει ανατροπή της τελευταίας στιγμής και ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, θα συμπεριληφθεί σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, η απόφαση αυτή ελήφθη κυριολεκτικά την «ενδεκάτη ώρα», καθώς μέχρι πριν από λίγο, η υποψηφιότητα Μπελέρη θεωρούταν «κομμένη» μετά τις σοβαρές επιφυλάξεις που είχε διατυπώσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών για τις συνέπειες που θα είχε η υποψηφιότητα αυτή στις ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Από την άλλη, λένε οι πληροφορίες, αυτό που τελικά βάρυνε είναι το «γκελ» που έχει ο Φρέντι Μπελέρης με το πιο συντηρητικό κομμάτι των ψηφοφόρων – κάτι που ενδιαφέρει πολύ τη ΝΔ, καθώς διαπιστώνει διαρροές προς τα δεξιά της -, αλλά και ο θόρυβος που είχε προκληθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη συμπερίληψή του ή όχι στην ευρωλίστα του κυβερνώντος κόμματος.

Η τελική απόφαση φαίνεται ότι ελήφθη το πρωί της Δευτέρας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και φέρεται να έδωσε το «πράσινο φως» για το να ενταχθεί ο Φρέντι Μπελέρης στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ώστε να λήξει το εν λόγω «θρίλερ».

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη με Γιούροβα: Στην έκθεση της Κομισιόν το ζήτημα του spyware «ώστε να ξέρετε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα»

Ευρωεκλογές 2024: Υποψήφιος με τον Ανδρέα Λοβέρδο ο Μανώλης Αναγνωστάκης (video)

Οι εξελίξεις στη μέση Ανατολή κάνουν rebranding στο αφήγημα του Μητσοτάκη για την ανάγκη σταθερότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:45