search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:32
MENU CLOSE

Ευρωεκλογές 2024: Υποψήφιος με τον Ανδρέα Λοβέρδο ο Μανώλης Αναγνωστάκης (video)

15.04.2024 09:32
manolis_anagnostakis_new

Υποψήφιος με το κόμμα «Δημοκράτες» του Ανδρέα Λοβέρδου θα είναι στις ευρωεκλογές του Ιουνίου ο Μανώλης Αναγνωστάκης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (15/4) την αποχώρησή του από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Όπως είπε αποδέχτηκε την πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου για να κατέβει υποψήφιος.

Η ανακοίνωση του Μανώλη Αναγνωστάκη:

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου για την υποψηφιότητα Αναγνωστάκη:

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης είναι το 42ο πρόσωπο που συμπληρώνει και ολοκληρώνει το ευρωψηφοδέλτιο των Δημοκρατών του Ανδρέα Λοβέρδου.

Σήμερα ο κ. Αναγνωστάκης από την πρωινή εκπομπή του 0pen Tv «Ώρα Ελλάδος» ανήγγειλε ο ίδιος τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές με τους Δημοκράτες και τον Ανδρέα Λοβέρδο και παράλληλα αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του στην πρωινή ζώνη που συμμετείχε ως σχολιαστής. Συγκεκριμένα ο Μανώλης Αναγνωστάκης δήλωσε ότι «είναι η τελευταία φορά που θα είμαι στην εκπομπή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που με είχε καλέσει και αποφασίσαμε να συμμετέχω σε αυτή την εκπομπή. Υπήρξε μια πρόταση να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής από τον Ανδρέα Λοβέρδο και τους Δημοκράτες.

Με τον Ανδρέα Λοβέρδο είμαστε φίλοι από τα πανεπιστημιακά χρόνια και είμαστε πολύ κοντά στις πολιτικές απόψεις. Αποδέχτηκα αυτή την πρόταση και ευχαριστώ τον Ανδρέα Λοβέρδο. Σας ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που με κάθε τρόπο με βοήθησαν σε αυτή μας τη συνεργασία». Από την πλευρά τους οι παρουσιαστές της εκπομπής Παναγιώτης Στάθης και Γιάννης Κολοκυθάς ευχήθηκαν στον Μανώλη Αναγνωστάκη καλή επιτυχία, τον ευχαρίστησαν για τη συνδρομή στην εκπομπή δηλώνοντας ότι «ήταν χαρά και τιμή η συνεργασία τους» και του έδωσαν ραντεβού πλέον «στα πάνελ».

Υπενθυμίζεται πως πλέον οι Δημοκράτες έχουν ήδη παρουσιάσει σαρανταδύο υποψηφίους ευρωβουλευτές που σύμφωνα με το Πρόεδρο Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος είναι και ο ίδιος υποψήφιος ευρωβουλευτής με σταυρό, είναι άνθρωποι από την κοινωνία, με διαφορετικά επαγγέλματα, από διαφορετικές περιφέρειες της χώρας που όλους τους ενώνει «η αγάπη για την πατρίδα, η κοινή λογική και η μετριοπάθεια».

Διαβάστε επίσης:

Οι εξελίξεις στη μέση Ανατολή κάνουν rebranding στο αφήγημα του Μητσοτάκη για την ανάγκη σταθερότητας

ΠΑΣΟΚ: Στα δεδομένα που ελπίζει ο Ανδρουλάκης – Οι περιοδείες και οι «ενεργοποίηση» των βουλευτών 

ΣΥΡΙΖΑ: Τι δείχνει η συμμετοχή των 63.000 μελών και φίλων στις προκριματικές – Συνάντηση Κασσελάκη με Ελπιδοφόρο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:32