search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:15
MENU CLOSE

Κατρούγκαλος στον ΣΚΑΪ: Αποδείχθηκε ότι υπάρχει χυδαιότητα στην ελληνική πολιτική σκηνή (Video)

15.04.2024 14:16
katrougalos_new

Νέα απάντηση στις κατηγορίες που εκτόξευσαν σε βάρος του κάποιοι χρήστες στα social media για «συναλλαγή» με την κυβέρνηση, προκειμένου να λάβει θέση (άμισθη) ειδικού εμπειρογνώμονα στον ΟΗΕ, έδωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ερωτηθείς – προφανώς σκωπτικά – αν στις ευρωεκλογές θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, ο Γ. Κατρούγκαλος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «από τα 15 μου είμαι στο χώρο της Αριστεράς, αλλά έχω δηλώσει ότι για μια σειρά από θέματα εσωτερικής πολιτικής επιφυλάσσομαι να μιλήσω μετά τις ευρωεκλογές, για να μη γίνει η τοποθέτησή μου θέμα συζήτησης και αντιπερισπασμού».

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο σημαντικό, ώστε να αποτελέσει θέμα συζήτησης», προσέθεσε ο πρώην υπουργός. «Και δεν θέλω να δώσω αφορμή, ώστε να αποπροσανατολιστούμε από τα βασικά προβλήματα που είναι η ακρίβεια, που χτυπά όλο τον κόσμο», είπε, επισημαίνοντας ότι έγινε «θέμα συζήτησης» όχι με δική του ευθύνη: «Είχα αποφασίσει να μην τοποθετηθώ καθόλου μέχρι τις ευρωεκλογές και αναγκάστηκα να απαντήσω σε μια συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα. Αυτό, νομίζω, είναι δικαίωμα του καθενός».

«Το καλό με αυτό το πράγμα είναι ότι μεν αποδείχθηκε – όπως το ξέραμε – ότι υπάρχει χυδαιότητα στην ελληνική πολιτική σκηνή, αλλά από την άλλη φάνηκε ότι είναι και μεμονωμένη. Δεν βρέθηκε ούτε ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να υιοθετήσει αυτή την επίθεση: ο κ. Βελόπουλος ήταν ο μόνος», υπογράμμισε ο Γ. Κατρούγκαλος, ο οποίος στην αρχή της συζήτησης είχε σημειώσει για το θέμα ότι «αυτά τελείωσαν και δεν ήταν και τόσο σοβαρά».

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη με Γιούροβα: Στην έκθεση της Κομισιόν το ζήτημα του spyware «ώστε να ξέρετε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα»

Ευρωεκλογές 2024: Υποψήφιος με τον Ανδρέα Λοβέρδο ο Μανώλης Αναγνωστάκης (video)

Οι εξελίξεις στη μέση Ανατολή κάνουν rebranding στο αφήγημα του Μητσοτάκη για την ανάγκη σταθερότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:13