ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:36
MENU CLOSE

Κάτι παραπάνω ήξερε ο υπουργός μας

10.04.2014 21:00

Είναι μια σημαντική συμφωνία συνεργασίας και μια καλή αρχή. Ο λόγος για τη συμφωνία συνεργασίας που υπεγράφη ανάμεσα στο Ελληνικό και Γαλλικό Κέντρο Κινηματογράφου.

• Ακόμα και σε αυτήν τη φωτογραφία, όπου απεικονίζεται σε μεγάλη ηλικία – σίγουρα ογδόντα-τόσο – έχει ύφος παιχνιδιάρικο, γέλιο ύπουλο, μικρού παιδιού. Ο Μίκι Ρούνεϊ, που πέθανε την Κυριακή στα 93 του χρόνια, ήταν από τα γεννοφάσκια του παιδί – θαύμα. Ήταν μόλις δύο χρόνων όταν οι γονείς του τον πήγαιναν σε βαριετέ και μόλις επτά όταν πήρε τον βασικό ρόλο στη σειρά μικρού μήκους «Mickey McGuire». Η δημοσιότητα ήρθε στο πλευρό της Τζούντι Γκάρλαντ ως μικροκαμωμένος Άντι Χάρντι σε τριάντα ταινίες. Αυτό το καλό, ξανθούλικο παιδάκι μεγαλώνοντας έγινε, όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο «Γκάρντιαν», «ένας Τζάστιν Μπίπερ της εποχής του». Διψούσε για δόξα, χρήμα και είχε κλίση στην… άστατη ζωή. Οκτώ γάμοι (ένας με την Άβα Γκάρντνερ), ναρκωτικά, οικονομική καταστροφή. Το έχουμε δει τόσες πολλές φορές αυτό το… έργο. Ειδικά στην αμερικάνικη βιομηχανία.

• Παραληρούν οι Γάλλοι με το νέο μυθιστόρημα του Μίλαν Κούντερα («Η γιορτή του ασήμαντου»). «Πρέπει να το διαβάσετε επειγόντως» ξεκινά η «Μοντ». Πότε άραγε θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά;

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06
Exit mobile version