ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:53
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μ. Τετάρτη, 16 Απριλίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

16.04.2014 18:29

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μ. Τετάρτη, 16 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μας σουβλίζουν για 10 δις. ευρώ» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το νέο «μεσοπρόθεσμο» για τις συντάξεις που έρχεται μετά το Πάσχα. Αφού μας μαστίγωσαν για το πλεόνασμα, τώρα μας… σταυρώνουν!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Πανικόβλητη στροφή στην κεντροδεξιά αφήνει κενό… στα δεξιά της. Με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ο Σαμαράς να αποφύγει τις εθνικές εκλογές. 

ΣΥΡΙΖΑ: «Δ-ευρω έξω» από τη… στασιμότητα. Πυρετός στην Κουμουνδούρου για το ευρωψηφοδέλτιο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ένα εκατ. μικρομεσαίοι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Χαριστική βολή η φορολογική δήλωση, που φέρνει αυξημένο φόρο.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: Τα μαγικά κλειδιά για την εκλογική επιτυχία. Οι δυσκολίες του ΣΥΡΙΖΑ με αποχή και αναποφάσιστους.

HEDGE FUNDS: Μεγάλος τζόγος στην πλάτη της… «αγοραίας» Ελλάδας. Έχουν εγγυήσεις ότι η Ελλάδα θα ζήσει για να πληρώνει τα χρέη.

ΕΡΕΥΝΑ: Συναγερμός για το κλίμα: Ξυπνήστε, βουλιάζουμε. Ο ΟΗΕ προειδοποιεί, Κομισιόν και Ελλάδα κοιμούντσαι και ονειρεύονται βρώμικα καύσιμα.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ Αrt». Συνέντευξη: Χασάν Ουσμάνοφ. Ακόμη: Όταν λογόκριναν και τη… Βουγιουκλάκη/ Το νέο cd του Σταμάτη Κραουνάκη/ Τα βραβεία της ακαδημίας κινηματογράφου/ Δεύτεροι ρόλοι, πρώτα παιδιά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:53
Exit mobile version