search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:17
MENU CLOSE

Νέα προθεσμία για τις 17 Ιουνίου έλαβε η Ελένη Ζαρούλια

12.06.2014 05:16
Νέα προθεσμία για τις 17 Ιουνίου έλαβε η Ελένη Ζαρούλια - Media

Νέα προθεσμία για τις 17 Ιουνίου έλαβε η σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Νέα προθεσμία για τις 17 Ιουνίου έλαβε η σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Εξερχόμενη του δικαστηρίου δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Να σταματήσουν οι παράνομες πολιτικές διώξεις. Δεν είναι δυνατόν βουλευτές του τρίτου κόμματος να βρίσκονται προφυλακισμένοι», ήταν τα ακριβή λόγια της κυρίας Ζαρούλια. Υποστηρικτές της βουλευτού της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων και την υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο, έξω από το γραφείο των ανακριτών,για παραδικαστικό κύκλωμα Αθανασίου – Σαμαρά που κλείνει στη φυλακή βουλευτές του τρίτου κόμματος.

Στο δεκασέλιδο κατηγορητήριο που θα αντιμετωπίσει η Ελένη Ζαρούλια περιγράφεται λεπτομερώς η εγκληματική δράση των μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά και των βουλευτών, οι οποίοι «εντάχθηκαν στην οργάνωση, γνωρίζοντας και υποστηρίζοντας τις ναζιστικές αρχές της, ανελίχθηκαν στην ιεραρχία και αναδείχθηκαν ως εκ των επισήμων εκφραστών των θέσεων της οργάνωσης, διευθύνοντάς την από κοινού με τους άλλους, αναφερόμενοι απευθείας στον αρχηγό, και διακηρύσσοντας τις ως άνω αρχές με δημόσια ρητορική μίσους εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας και των θεσμών αλλά και εναντίον ομάδων που στοχοποιούνται ως πολιτικοί ή φυλετικοί εχθροί της οργάνωσης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:15