search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:29
MENU CLOSE

Τέσσερις τρόποι για να ξεπεράσετε το hangover συν ένας απόλυτα αποτελεσματικός!

29.06.2014 12:03
Τέσσερις τρόποι για να ξεπεράσετε το hangover συν ένας απόλυτα αποτελεσματικός! - Media

Αν για άλλη μία Κυριακή, έχετε σηκωθεί από το κρεβάτι με ένα κεφάλι «καζάνι», στομάχι «μύλο» και γεύση «παντόφλα», αυτοί είναι οι πέντε καλύτεροι τρόποι για να ξεπεράσετε τις παρενέργειες από το αλκοόλ.

Αν για άλλη μία Κυριακή, έχετε σηκωθεί από το κρεβάτι με ένα κεφάλι «καζάνι», στομάχι «μύλο» και γεύση «παντόφλα», αυτοί είναι οι πέντε καλύτεροι τρόποι για να ξεπεράσετε τις παρενέργειες από το αλκοόλ.
 
1. Hair of the Dog
 


Η έκφραση είναι πολύ συνηθισμένη στην αγγλική διάλεκτο (δεν απορούμε γιατί) και αφορά σε ποτά που καταναλώνουμε για να ξεπεράσουμε τις ανεπιθύμητες πρωινές παρενέργειες του αλκοόλ. Αν και όλες οι κουλτούρες έχουν διαφορετικούς τρόπους να ξεπερνάνε το μεθύσι, όλοι συμφωνούν ότι ένα Bloody Mary το πρωί μετά το μεθύσι είναι το καλύτερο …φάρμακο.
 
2. Χυμός από πίκλες
 

Οι χυμός από πίκλες περιλαμβάνει ικανοποιητικό αριθμό «αλμυρών» ηλεκτρολυτών και βοηθάει το σώμα να ξεπεράσει τα συμπτώματα από ένα βράδυ κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ.
 
3. Καλό πρωινό
 

Αν και τις περισσότερες φορές, μετά από ένα μεθύσι δεν έχουμε διάθεση για φαγητό, έρευνες έχουν αποδείξει ότι ένα καλό πρωινό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα και σύμφωνα με τους επιστήμονες, το τι νιώθουμε είναι ο μισός δρόμος για να καταφέρουμε αυτό που επιθυμούμε.
 
4. Ασπιρίνη
 

Οι Κορεάτες είναι ανάμεσα στους λαούς με την μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ ανά άτομο. Άρα αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα οι έρευνες που έρχονται από εκεί. Οι κορεάτες ερευνητές υποστηρίζουν ότι μία ασπιρίνη πριν τον ύπνο και ένα ποτήρι νερό βοηθούν στην αντιμετώπιση των πρωινών συμπτωμάτων. Βέβαια τονίζουν ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στο στομάχι.
 
5. Ο απόλυτος τρόπος να αποφύγετε τα συμπτώματα


 
Ο μοναδικός τρόπος να αποφευχθούν τα πρωινά συμπτώματα είναι πολύ απλά να μην πιείτε τόσο πολύ ώστε αυτά τα συμπτώματα να μην εμφανιστούν το επόμενο πρωί. Είναι λίγο …ξενέρωμα, αλλά αυτός δεν είναι ο στόχος;

Πηγή: huffingtonpost.com
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:29