ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:14
MENU CLOSE

Στην Πάτρα και στο 6ο PICK - ΛΟΥΞ COLA στρέφονται οι προβολείς της «ελίτ» του μηχανοκίνητου αθλητισμού

17.09.2014 08:31

Στην Πάτρα και στο 6ο PICK – ΛΟΥΞ COLA στρέφονται οι… προβολείς της «ελίτ» του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τη διήμερη διοργάνωση των αγώνων καρτ που πλέον αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς θεσμούς για ολόκληρη την Ελλάδα.

Κλείνοντας, ο κ. Μαρλαφέκας απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σ’ όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την Πάτρα το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου, υποσχόμενος ότι το θέαμα θα είναι ξεχωριστό. «Το 6ο PICK – ΛΟΥΞ COLA μας κάνει υπερήφανους σαν πόλη. Ο καθένας πρέπει να επικοινωνεί αυτή τη διοργάνωση, γιατί είναι μοναδική και μας πάει ένα βήμα μπροστά», τόνισε.
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ανέφερε «πρόκειται για μία διοργάνωση που ξεκίνησε από λίγους, αλλά αγκαλιάστηκε από πολλούς και πλέον έχει γίνει θεσμός. Είναι μια γιορτή που βγάζει νέους, παιδιά και μεγαλύτερους στους δρόμους της Πάτρας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι η τοπική κοινωνία έχει αντιληφθεί τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης. Η Πάτρα έχει όλα τα εχέγγυα για να αποτελέσει κεντρικό σημείο ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Περιφέρεια στηρίζει αυτή την προσπάθεια και το ίδιο θα κάνουμε και στο μέλλον» και έδωσε «ραντεβού» στην Πάτρα για ένα διήμερο γεμάτο αθλητικές κι όχι μόνο εμπειρίες.
 
Να σημειωθεί, πως στο τέλος της συνέντευξης, οι διοργανωτές δέχτηκαν ερώτηση για τη διαδρομή των αγώνων και τη σύνδεσή της με το λιμάνι. Απαντώντας, ο κ. Μαρλαφέκας, τόνισε πως «κάθε χρονιά προσπαθούμε να αλλάζουμε λίγο τη διαδρομή. Για να πάμε όμως κοντά στο λιμάνι, πρέπει να γίνουν ορισμένες βελτιώσεις, οι οποίες απαιτούν χρήματα. Ενδεχομένως, όταν εξασφαλίσουμε μία σχετική πίστωση για να βελτιώσουμε τον τάπητα, τότε μπορεί να γίνει σύνδεση με το λιμάνι».
 
Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο οδηγός Κώστας Μαϊτός περιέγραψε τη διαδρομή μέσα από ένα καρτ, επισημαίνοντας ότι για τους συμμετέχοντες που αγωνίζονται η διοργάνωση επιφυλάσσει εξίσου μοναδικές στιγμές, τις οποίες όπως είπε, δεν μπορούν να ζήσουν στους κοινούς αγώνες. «Η διαδρομή είναι πολύ σωστά σχεδιασμένη, ενώ το άγχος μας κατά την εκκίνηση είναι αρκετά μεγάλο, γιατί σε καμία άλλη διοργάνωση δεν έχουμε τόσους θεατές να μας παρακολουθούν», ανέφερε.
 
Χορηγοί της διοργάνωσης
 
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το PICK έχει προσελκύσει και πολλές επιχειρήσεις οι οποίες επέλεξαν να στηρίξουν τη διεθνή διοργάνωση και παράλληλα να προβληθούν μέσα από αυτή. Για φέτος λοιπόν Μέγας Χορηγός αλλά και χορηγός ονομασίας του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ θα είναι η ΛΟΥΞ COLA.
 
Χορηγός της διοργάνωσης θα είναι επίσης η EKO RACING ενώ χορηγός Πίστας θα είναι η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. Η Πατρινή επιχειρηση MED FRIGO επέλεξε να είναι χορηγός εκκίνησης ενώ οι εταιρίες AVIS και ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ θα «φιγουράρουν» και αυτές στην πίστα των αγώνων.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr, ) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).
 
*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης
www.pickpatras.gr, www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:13
Exit mobile version