ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:29
MENU CLOSE

Τσίπρας: «Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα είναι οι προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

05.10.2014 19:57

Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα των social media, ο Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε τη συγκυβέρνηση «τρολ» λέγοντας: «ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έγιναν αντιμνημονιακοί που βγάζουν τη χώρα από το μνημόνιο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ‘’μας γυρίζει στα μνημόνια’’. Τι άλλο να πει κανείς πέρα από το  ότι το Μέγαρο Μαξίμου, μην έχοντας πια άλλο επιχείρημα άρχισε να ‘’τρολάρει’’ ασυστόλως».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η κυβέρνηση «βουλιάζει και αυτό είναι πια ανεπίστρεπτο» και «το καταλαβαίνουν οι πάντες». Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι αν και αρχικώς χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ παροχές πλέον τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από τη δική του ατζέντα. Στο σημείο αυτό ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιώντας τη γλώσσα των social media χαρακτήρισε τη συγκυβέρνηση «τρολ» και αμέσως εξήγησε το λόγο: «Πως αλλιώς να σχολιάσει κανείς τη νέα γραμμή της κυβέρνησης, ότι ο κος Σαμαράς και ο κος Βενιζέλος έγιναν αντιμνημονιακοί που βγάζουν τη χώρα από το μνημόνιο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ‘’μας γυρίζει στα μνημόνια’’. Τι άλλο να πει κανείς πέρα από το  ότι το Μέγαρο Μαξίμου, μην έχοντας πια άλλο επιχείρημα άρχισε να ‘’τρολάρει’’ ασυστόλως».
 
Κλείνοντας την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «έχουμε ήδη μετατρέψει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης σε νομοσχέδια, έτοιμα να κατατεθούν είτε κατά τη τρέχουσα περίοδο, είτε πολύ περισσότερο αμέσως μετά τη νίκη του λαού μας στις επόμενες εθνικές εκλογές, που θα δώσουν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ και τους συμμάχους του».
 
Και στη συνέχεια διαβεβαίωσε ότι: «Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα είναι ο κορμός των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας που θα συγκροτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την ισχυρή εντολή του λαού μας. Προγραμματικές δηλώσεις που θα υλοποιηθούν, θα γίνουν νόμοι της Ελληνικής Δημοκρατίας, πριν και ανεξάρτητα από τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο».
 

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:22
Exit mobile version