ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:50
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου

08.10.2014 18:36

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο «Η ζωή είναι αλλού» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την κυβέρνηση που προσπαθεί στη Βουλή να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των βουλευτών, αλλά έχει χάσει την κοινωνία.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Χειρουργικό» ανασχηματισμό με «μεταρρυθμιστές» ετοιμάζει το Μαξίμου. Δυσαρέσκεια για Βούλτεψη και Ντινόπουλο.
 
ΣΥΡΙΖΑ: «Κυβερνητικό κοστούμι» προβάρουν στην Κουμουνδούρου. «Μπούμερανγκ» εκτιμούν πως θα εξελιχθεί για την κυβέρνηση η ψήφος εμπιστοσύνης.
 
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ: Νέες αυξήσεις για εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους κρύβει ο νέος προϋπολογισμός. «Σφάζουν» αγρότες, «μπλοκάκια» και παροχές σε είδος.
 
ΕΜΠΟΛΑ: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Δυτική Αφρική. Φόβοι για εξάπλωση και σε άλλες περιοχές. Δυσοίωνες οι προβλέψεις των ειδικών.
 
Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»:Τα «Αθηναϊκά Θέατρα» αλλάζουν τον θεατρικό χάρτη / Εμείς, οι κακοί θεατές / 70 χρόνια από το Άουσβιτς: Ταινία με θέμα τη δίκη του Άιχμαν / Η Κονιόρδου συναντά τον Χειμωνά / Οι «Vasistas» μας περιμένουν να συνομιλήσουμε / Οι ρίζες του αντισημιτισμού 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05
Exit mobile version