ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 14:50
MENU CLOSE

Στην Αθήνα η κυρία Κλούνεϊ(ΦΩΤΟ)

13.10.2014 17:50

Λίγο μετά τις 7 προσγειώθηκε στην Αθήνα η πτήση της Αμάλ Αλαμουντίν. Η δικηγόρος και σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί με τους Βρετανούς νομικούς Τζέφρι Ρόμπερτσον και Νόρμαν Πάλμερ θα συναντηθούν με την κυβέρνηση για το θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Χωρίς να κάνει δηλώσεις  αναχώρησε αμέσως μαζί με τους συνεργάτες της για το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» στο Σύνταγμα συνοδεία οχήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Στο αεροδρόμιο την υποδέχθηκε ο Ντέιβιντ Χιλ, πρόεδρος του συνδέσμου για την επανένωση των γλυπτών και ο νομικός Νόρμαν Πάλμερ, στο γραφείο του οποίου εργάζεται η Αλαμουντίν.
 

 
Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να συναντηθεί με τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα στο γραφείο του.

Την Τετάρτη οι τρεις δικηγόροι θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ θα ακολουθήσει ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 14:50
Exit mobile version