ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:14
MENU CLOSE

Ο συνέταιρος του Στηβ Τζομπς καταρρίπτει τον μύθο του θρυλικού γκαράζ της Apple!

07.12.2014 11:29

Την ιστορία, όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το γκαράζ στο οποίο ξεκίνησε να χτίζεται η αυτοκρατορία της Aplle, ανατρέπει ο φίλος και συνεταίρος του Στηβ Τζομπς, Στηβ Βόζνιακ, σε συνέντευξη του.

Ο Στιβ Βόζνιακ με μιλώντας στο Businessweek του Bloomberg λέει πως το “μυθικό” γκαράζ, στο πατρικό σπίτι του Τζομπς, από όπου θεωρείται ότι ξεκίνησε η Apple, ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ!

“Το γκαράζ είναι κομμάτι ενός μύθου”, απάντησε ο Βόζνιακ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα πρώτα χρόνια της εταιρείας. “Δεν σχεδιάζαμε, δεν φτιάχναμε τις πλακέτες, ούτε δημιουργήσαμε καμία συσκευή εκεί. Το γκαράζ δεν εξυπηρετούσε κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, εκτός του ότι ήταν ένα μέρος που το αισθανόμασταν σαν το σπίτι μας. Δεν είχαμε λεφτά τότε. Και όταν δεν έχεις λεφτά είσαι υποχρεωμένος να δουλεύεις έξω από το σπίτι”, αποκαλύπτει ο Βόζνιακ.

Οπως είπε ο συνιδρυτής της Apple, ο Στιβ Βόζνιακ, η περισσότερη δουλειά για τη συναρμολόγηση των μητρικών των πρώτων υπολογιστών Apple γινόταν στον τότε χώρο εργασίας του, στις εγκαταστάσεις της Hewlett-Packard στο Κουπερτίνο.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:13
Exit mobile version