ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:36
MENU CLOSE

Μαρινάκης: «Μεταγραφές για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και τον Πλατανιά;»

08.01.2015 17:50

Για τις μετεγγραφές και την αλλαγή προπονητή μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Έχουμε παίκτες που παίρνουν 1,5 εκ. ευρώ και 2 εκ. ευρώ. Νομίζω ότι απαντάω με αυτό στην ερώτησή μας. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Περέιρα θα δει το ρόστερ και θα επανέλθει για να μας πει τι χρειάζεται. Θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε το πλάνο του».
 
Στην ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να γίνει Πόρτο, ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων» είπε: «Σήμερα η μέρα να γίνει στον προπονητή. Καλό είναι να ρωτάτε τον προπονητή. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλά να σας πει. Καλύτερα να μιλήσετε μαζί του. Αυτά που είχα πει πριν από 4-5 χρόνια, νομίζω ότι τα περισσότερα έχουν γίνει. Ήθελα να δούμε έναν Ολυμπιακό αυτάρκη, να συνεχίζει να κερδίζει πρωταθλήματα και να προχωράει στην Ευρώπη.

Έχουν πραγματοποιηθεί αρκετά από αυτά που περίμενα. Από σήμερα είναι μαζί μας ο κ. Περέιρα, ο οποίος έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες με την Πόρτο στο παρελθόν. Η Πόρτο είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί, κερδίζει, φτιάχνει παίκτες και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό. Έχει πολύ καλούς σκάουτερ, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Εκεί χρειάζεται ένας άνθρωπος σαν τον κ. Περέιρα, να τους διαχειριστεί και να δουλέψουν υπό πίεση. Είναι ο προπονητής που μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά μας». 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31
Exit mobile version