ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:13
MENU CLOSE

Καταθέτει η Λιάνα Κανέλλη στη δίκη για το χαστούκι Κασιδιάρη

06.03.2015 11:01

«Προσπάθησα να μην πέσω κάτω για να αποφύγω το ρεζιλίκι» κατέθεσε η Λιάνα Κανέλλη, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη στο τηλεοπτικό πλατό του Ant1.

«Δεν θέλησα να κάνω μήνυση στον Ηλία Κασιδιάρη, γιατί από μόνη της η πράξη του είναι εξευτελιστική» κατέθεσε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη για τη χειροδικία σε βάρος της από τον κατηγορούμενο βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Η βουλευτής ξεκίνησε να καταθέτει στη δίκη για το «χαστούκι Κασιδιάρη» μέσα σε κατάμεστη αίθουσα, περιγράφοντας όσα συνέβησαν στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ το πρωί της 7ης Ιουνίου 2012.

Η μάρτυρας κατέθεσε πως δέχθηκε τέσσερις μπουνιές από τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος, όπως είπε στο δικαστήριο η βουλευτής, ήταν εκτός ελέγχου με αφορμή αιτιάσεις της Ρένας Δούρου για δικαστικές του εκκρεμότητες. Η κ. Κανέλλη κατέθεσε επίσης πως εξαιτίας των χτυπημάτων που είχε δεχθεί τότε από τον προσωρινά κρατούμενο για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βουλευτή, επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της. Αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια που έκανε να μείνει όρθια, μόλις ο Ηλίας Κασιδιάρης την χτύπησε: «Προσπάθησα να μην πέσω κάτω. Δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι…». Όπως ανέφερε η βουλευτής στο δικαστήριο: «Ήμουν ένας άνθρωπος σε πλήρη οδύνη. Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική».

Με την έναρξη της διαδικασίας το δικαστήριο απέρριψε ένσταση που υπέβαλε η πλευρά του κατηγορουμένου περί ακυρότητας του κατηγορητηρίου επειδή, όπως είπε, δεν προηγήθηκε άρση ασυλίας για την πράξη που καλείται να λογοδοτήσει σήμερα.

Η δίκη διακόπηκε λόγω έντασης που δημιουργήθηκε από σχόλια και αποδοκιμασίες που έκαναν κάποιοι από τους πολλούς παρευρισκομένους σε συμπαράσταση του κατηγορουμένου και θα συνεχιστεί σε λίγο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:51
Exit mobile version