ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:06
MENU CLOSE

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζουν τη νέα γενιά με υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο ALBA

26.03.2015 13:08

Το Σάββατο 21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ελευσίνα παρουσίαση με θέμα «Αναζητώντας το Μίτο της Αριάδνης στο Λαβύρινθο της Επιχειρηματικότητας».

 

Τέλος, η κα Λ. Ευσταθιάδη, Διευθύντρια Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων του ALBA, έκανε μια σύντομη αναφορά στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος στο ALBA, καθώς και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

 

Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του περσινού μας υπότροφου, κου Μ. Θεοτόκη, φοιτητή στο MSc in Finance, που στην σύντομη ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την ευκαιρία που του έδωσε, αναφέρθηκε στο ζεστό, φιλικό και ευχάριστο κλίμα που συνάντησε στο ALBA, προτρέποντας έτσι όλους τους παρευρισκόμενους να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ALBA.

 

Το ενδιαφέρον των νέων που συμμετείχαν στην παρουσίαση ήταν μεγάλο, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ανάγκη έχει η νέα γενιά από ευκαιρίες ιδίως στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε όλοι στις μέρες μας. Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έχοντας κατανοήσει τη μεγάλη αυτή ανάγκη, έχει θέσει ως προτεραιότητα δράσεις περισσότερο στοχευμένες στη νέα γενιά με την ελπίδα να συναντάμε όλο και μεγαλύτερη απήχηση και συμμετοχή. 

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:05
Exit mobile version