search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:01
MENU CLOSE

Βικτόρια Μπέκαμ: έχει ανοίγματα! (Photos)

18.05.2015 10:57
ΟΗΕ: Στα πρόθυρα οξείας ανθρωπιστικής κρίσης η ΕΕ, με δική της ευθύνη - 410 νεκροί στη Μεσόγειο μέσα σε δύο μήνες - Media

Κάθεται αμέριμνη στον καναπέ της, παίζει με το κινητό, σηκώνει το πόδι ψηλά και δίνει μαθήματα ευλυγισίας. 

 

Κάθεται αμέριμνη στον καναπέ της, παίζει με το κινητό, σηκώνει το πόδι ψηλά και δίνει μαθήματα ευλυγισίας. Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν είναι απλά πολύ αδύνατη, είναι και γυμνασμένη. Ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram εν ώρα εργασίας στη Σιγκαπούρη, όπου παρουσιάζει τις νέες της κολεξιόν ως σχεδιάστρια, και εξέπληξε τους φαν της.

Η σύζυγος Μπέκαμ μάλλον βρίσκεται σε καλή διάθεση γιατί λίγο αργότερα ανέβασε και μια ακόμη, όπου είναι αναμαλλιασμένη και παλεύει με την υγρασία και τα φριζαρισμένα μαλλιά της. Τα έφτιαξε βέβαια, λίγο αργότερα ο κομμωτής της.

Και τρίτη ανέλπιστη φωτογραφία της, μία όπου σκουπίζει με ηλεκτρική την πασαρέλα απ’ όπου θα περνούσαν λίγο αργότερα οι δημιουργίες της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:00