ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:06
MENU CLOSE

Τόσο όμορφη που είναι σαν ψεύτικη! (Photos)

26.05.2015 18:45

Η ζωή της μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι, στο οποίο οι υπερπροστατευτικοί γονείς της την περιορίζουν για να μην την αλλοιώσει το περιβάλλον της και την μεγαλώνουν σαν πριγκίπισσα. 

Η ζωή της μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι, στο οποίο οι υπερπροστατευτικοί γονείς της την περιορίζουν για να μην την αλλοιώσει το περιβάλλον της και την μεγαλώνουν σαν πριγκίπισσα. Ο λόγος για την 26χρονη Αντζέλικα Κένοβα, η οποία μοιάζει με Barbie χωρίς να έχει υποβληθεί σε καμία πλαστική επέμβαση, όπως η ίδια υποστηρίζει.

Η Αντζέλικα ντύνεται σαν μια Barbie και την επιλογή των ρούχων της την έχουν αναλάβει οι γονείς της, ενώ η μητέρα της την αφήνει να βγει ραντεβού μόνο υπό την επιτήρησή της.

Ωστόσο, η 26χρονη, η οποία είναι παιδοψυχολόγος, μπαλαρίνα και μοντέλο, ενίοτε ποζάρει σε ημίγυμνες φωτογραφήσεις, τις οποίες εγκρίνουν οι γονείς της.

«Οι γονείς μου δεν θέλουν να φύγω από το οικογενειακό μας σπίτι» υποστηρίζει η ξανθιά καλλονή και προσθέτει: «Όταν έγινα έφηβη, οι γονείς μου προσέλαβαν έναν personal trainer ο οποίος δημιούργησε ένα ειδικό πρόγραμμα άσκησης για μένα. Γυμνάζομαι μαζί του δύο ή τρεις ώρες για πέντε φορές την εβδομάδα ώστε να διατηρήσω την όμορφη σιλουέτα μου και μου δίνει συμβουλές στην διατροφή μου».

  

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:00
Exit mobile version