ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 15:58
MENU CLOSE

«Do something», η νέα καμπάνια των σταρ με την υπογραφή του Αλεξάντερ Γουάνγκ (Photos)

02.09.2015 12:17

Ο φωτογράφος Στίβεν Κλάιν έβγαλε 38 πορτρέτα ανθρώπων που ο Αλεξάντερ Γουάνγκ θαυμάζει και θεωρεί ότι επηρεάζουν τους νέους.

Για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια στον χώρο της μόδας, ο σχεδιαστής Αλεξάντερ Γουάνγκ προσκάλεσε πολλούς διάσημους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Ο Γουάνγκ σχεδίασε μπλουζάκια και φορέματα που έχουν πάνω τους το λογότυπο «Do something» , ενός οργανισμού που ενισχύει τους νέους και την κοινωνική αλλαγή. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα ενισχύσουν αυτό το σκοπό.

Ο φωτογράφος Στίβεν Κλάιν έβγαλε 38 πορτρέτα ανθρώπων που ο Αλεξάντερ Γουάνγκ θαυμάζει και θεωρεί ότι επηρεάζουν τους νέους.

Η μπλούζα στοιχίζει 36 ευρώ και το φόρεμα 69.από την Κιμ Καρντάσιαν και την Πάμελα Άντερσον, μέχρι την Κέιτ Μος και την Κάρα Ντελεβίν, όλοι φόρεσαν το «Do something» μπλουζάκι.

Πάμελα Άντερσον

Ροντ Στιούαρτ

Κάνι Γουέστ

Κέιτ Μος

 

ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 15:57
Exit mobile version