ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:09
MENU CLOSE

Οικογενειακή τραγωδία στην Καλαμάτα - Σκότωσε τον αδελφό του, μαχαίρωσε τους γονείς του!

20.09.2015 09:31

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις το πρωί.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις το πρωί.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 40χρονος δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική, ξύπνησε και αφού πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα πήγε στο σαλόνι, όπου καθόταν  αδελφός του βλέποντας τηλεόραση.

Ο αδελφοκτόνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον μαχαιρώνει! Οι ηλικωμένοι γονείς ξύπνησαν από τις φωνές και προσπάθησαν να σταματήσουν τον 40χρονο γιο τους ο οποος ήταν σε κατάσταση αμόκ, με συνέπεια να τραυματιστούν και αυτοί στα χέρια !

Όταν  οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά σ΄ ένα φρικτό θέαμα.  Ο ένας από τους δύο αδελφούς σε κατάσταση σοκ, να μην έχει συνειδητοποιήσει το τι είχε συμβεί και ο άλλος να κείτεται στο σαλόνι του σπιτιού νεκρός, μέσα σε “λίμνη αίματος”.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, ο οποίος δεν προέβαλε αντίσταση, ενώ οι γονείς του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τους γείτονες ο δράστης είχε επιδείξει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά. Κανένας όμως δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να διαπράξει έγκλημα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:09
Exit mobile version