Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το διήμερο 17 – 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία η οποία χαρακτηρίζεται από την κυβέρνηση ως “μείζονος σημασίας”
Το διήμερο 17 – 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία η οποία χαρακτηρίζεται από την κυβέρνηση ως “μείζονος σημασίας”. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την Κωνσταντινούπολη στις 17 Νοεμβρίου και στη συνέχεια την επόμενη μέρα θα βρεθεί στην Άγκυρα. Κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο επικείμενο ταξίδι του στην Τουρκία τονίζοντας η ελληνική κυβέρνηση θα παίξει ρόλο πρωταγωνιστή στην διαπραγμάτευση Ε.Ε. – Τουρκίας για την διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.
Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε την πρόσκληση Νταβούτογλου και θα παρακολουθήσουν μαζί τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και της Τουρκίας, στην Κωνσταντινούπολη στις 17 Νοεμβρίου.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.