ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:41
MENU CLOSE

Καρδιές σοκολάτας

08.02.2016 13:53
Εύκολα και γρήγορα μπισκοτάκια σε σχήμα καρδιάς για να τα προσφέρουμε στους αγαπημένους μας.

 

 

375 γρ.σοκολάτα γάλακτος, κομμένη σε κομματάκια

45 γρ. βούτυρο, κομμένο σε φετάκια

125 ml. κρέμα γάλακτος

200 γρ. αμυγδαλόψιχα απρισμένη, καβουρδισμένη και καλά κοπανισμένη

100 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα, ψιλοκομμένα

 

Σε μπεν μαρί βάζουμε τη σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε απαλά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνει λείο μείγμα.

Προσθέτουμε την αμυγδαλόψιχα και τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Ρίχνουμε το μείγμα σοκολάτας σε ταψάκι το οποίο είναι στρωμένο με λαδόκολλα και το βάζουμε στο ψυγείο για δύο ώρες, ώστε να σταθεροποιηθεί.

Με κουπ πατ σε σχήμα καρδιά, κόβουμε τα μπισκοτάκια μας. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:35
Exit mobile version