ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:17
MENU CLOSE

Από ποδοσφαιριστής στην Premier League, τραγουδιστής στη... Eurovision! (Video)

16.03.2016 09:11
Ο Νίκι Μπάιρν που θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στη Eurovision έχει στο background του συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, την αγγλική Premier League!

 

Ο 37χρονος Ιρλανδός θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στον διαγωνισμό με το τραγούδι “Sunlight”, έχοντας αποτελέσει μέλος του άκρως πετυχημένου ιρλανδέζικου γκρουπ “Westlife” που έχει φτάσει να πουλήσει 45 εκατομμύρια δίσκους! Η καριέρα του στη μουσική σκηνή της Ιρλανδίας έπιασε την κορυφή, αλλά το ίδιο δεν συνέβη και με την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν από μία εικοσαετία.

Ναι, ο Μπάιρν ξεκίνησε ως τερματοφύλακας παίζοντας στη Λιντς στα μέσα της δεκαετίας του 90′ ενώ μάλιστα είχε συμπεριληφθεί και στην αποστολή των «Παγωνιών» σαν αναπληρωματικός γκολκίπερ σε ένα παιχνίδι εναντίον της Σαουθάμπτον για την Premier League!

Αυτό πάντως έμελλε να είναι το «ταβάνι» του στο ποδόσφαιρο, καθώς γρήγορα η πορεία του ήταν καθοδική, γυρίζοντας στην πατρίδα του αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Σέλμπουρν και Κομπ Ράμπλερς πριν εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

Από εκεί και μετά τα βήματά του δηλωμένου οπαδού της Σέλτικ στη μουσική σκηνή της Ιρλανδίας ήταν ανοδικά. Μπορεί να μην κατάφερε ποτέ να γοητεύσει κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο μάλλον το αντίθετο συμβαίνει στα charts! Η Eurovision πλέον τον περιμένει ώστε να γνωρίσει τη δόξα που δεν κατάφερε στον χώρο του ποδοσφαίρου…

 

Πηγή: sdna.gr

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:15
Exit mobile version