search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:38
MENU CLOSE

Eurovision 2024: Φαβορί για την πρώτη θέση η Ελβετία – Λίγες οι πιθανότητες για την Ελλάδα

26.04.2024 11:17
eurovision-new

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε ποια χώρα θα αναλάβει την επόμενη τραγουδιστική διοργάνωση.

Στο μεταξύ τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει, σταθερά, η Ελβετία η οποία με το τραγούδι «The code» από τον ράπερ Nemo Μεττλερ (Νέμο Μέτλερ) έχει ξεχωρίσει ήδη με τις στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού να δίνουν χαμηλές αποδόσεις και στις προβλέψεις νίκης εμφανίζει μέχρι στιγμής το υψηλότερο ποσοστό πιθανοτήτων (25%) μεταξύ των 37 χωρών. Μάλιστα οι πιθανότητες επικράτησης αυξήθηκαν κατά 5% μέσα σε περίπου τρείς βδομάδες.

Χαμηλές αποδόσεις στα στοιχήματα- επίσης φαβορί δηλαδή- εμφανίζει και η συμμετοχή της Κροατίας με τον τραγουδοποιό Baby Lasagna (κατά κόσμο Μάρκο Πουρίσιτς) να ερμηνεύει το «RimTimTagi Dim» αλλά εμφανίζεται στη δεύτερη θέση κατάταξης- 17% πιθανότητες να νικήσει δίνουν τα στοιχηματικά γραφεία-, με τρίτη όμως την Ολλανδία και το «Europapa» του ράπερ Joost Klein (ΓιόοστΚλέιν) εκτοπίζοντας την Ιταλία η οποία πέρασε τέταρτη στις πιθανότητες για κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διαγωνισμό. H Angelina Mango, η οποία θα παρουσιάσειτο «Lanoia» απώλεσε 1% πιθανοτήτων από τις αρχές του μήνα για τη νίκη.

Η Ελλάδα με το «Zari» από τη Μαρίνα Σάττι με υψηλές αποδόσεις εξακολουθεί να έχει απόσταση από την  πρώτη θέση του ESC (Eurovision Song Contest) και οι πιο πρόσφατες προβλέψεις την παρουσιάζουν να συγκεντρώνει μόλις 2% πιθανοτήτων νίκης, έναντι 3% που της έδιναν οι στοιχηματικές εταιρείες αρχές του μήνα. Παραμένει όμως στην δεκάδα.

Εν τω μεταξύ μας προσπέρασε το Ισραήλ στις προβλέψεις και από ένατο εμφανίζεται έβδομο στη σειρά πιθανοτήτων για κερδίσει τον διαγωνισμό. Ό,τι έχασε το «Ζάρι», κέρδισε σε ποσοστό το «Hurricane» ().

Η Κύπρος με το «Liar» από την Σίλια Καψή «ανέβηκε» δύο θέση και πλέον εμφανίζεται στην 23η θέση (στο σύνολο των 37 συμμετοχών της τελικής διοργάνωσης) με πιθανότητες κατάκτησης του διαγωνισμού σε ποσοστό μικρότερο του 1%.

Διαβάστε επίσης

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πότε θα δούμε φέτος τη θρυλική σειρά

Ιταλία: Κατεβαίνουν σε απεργία οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης αντιδρώντας στον ασφυκτικό έλεγχο της κυβέρνησης Μελόνι

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται με την Μαράια – Πότε και πού θα γίνει ο γάμος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:38