search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 18:13
MENU CLOSE

Η απίστευτη ομοιότητα της Τζάκι Κένεντι Ωνάση, με την εγγονή της (Photos)

16.03.2016 16:26
Η απίστευτη ομοιότητα της Τζάκι Κένεντι Ωνάση, με την εγγονή της (Photos) - Media

Μάλλον είναι θέμα γονιδίων, δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η απίστευτη ομοιότητα της εγγονής της Τζάκι Κένεντι με τη γιαγιά της, και όχι με τη μητέρα της.

 

 

 

Μάλλον είναι θέμα γονιδίων, δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η απίστευτη ομοιότητα της εγγονής της Τζάκι Κένεντι με τη γιαγιά της, και όχι με τη μητέρα της.

Η Ρόουζ Σόλζμεργκ, είναι 27 ετών και είναι η κόρη της Καρολίν Κένεντι. Η Καρολίν είναι η κόρη της Τζάκι Κένεντι και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι. Η Καρολίν γεννήθηκε το 1957 και όταν μεγάλωσε ακολούθησε καριέρα διπλωμάτη. Ήταν μάλιστα η 29 πρέσβης των ΗΠΑ στην Ιαπωνία.

Η Ρόουζ γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια και αποφάσισε ότι στη ζωή της δεν θέλει τίποτε άλλο, από το να γίνει ηθοποιός. Και έγινε. Αν και αποφοίτησε από το Χάρβαρντ, η Ρόουζ άρχισε ερασιτεχνικά στην αρχή και επαγγελματικά αργότερα να ασχολείται με την ηθοποιία.

Πρωταγωνιστεί μάλιστα και σε μια κωμική διαδικτυακή σειρά που αφηγείται τη ζωή τριών κοριτσιών στο πανεπιστήμιο. Δεν ξέρουμε αν φταίει η συγγενική σχέση, αλλά οι κριτικοί μέχρι στιγμής μιλούν με καλά λόγια για τη δουλειά της.

Αυτό όμως που εντυπωσιάζει, πέρα από τις υποκριτικές της ικανότητες, είναι η απίστευτη ομοιότητα της, με τη γιαγιά της Τζάκι, ή Ζακλίν, Κένεντι Ωνάση. Λεπτοκαμωμένες και οι δυο στα ίδια χρώματα, μοιάζουν εύθραυστες εμφανισιακά, αλλά μέσα τους κρύβουν έναν εξαιρετικά δυνατό χαρακτήρα.

Η Ρόουζ, έχει το ίδιο χρώμα μαλλιών με τη γιαγιά της, το ίδιο σχήμα, αλλά κυρίως πανόμοια μάτια, βλέμμα, χαμόγελο και συμπεριφορά. Μπορεί να είναι εξίσου ζεστή με τους ανθρώπους που συμπαθεί και εξίσου απόμακρη έως και ψυχρή με εκείνους που αντιπαθεί.

Η ομοιότητα είναι τόσο μεγάλη που σε κάποια εκδήλωση όταν η Ρόουζ φόρεσε ένα φόρεμα ίδιο με εκείνα που φορούσε η γιαγιά της, οι εφημερίδες την ονόμασαν Τζάκι Ο Νο2. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 18:09