search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.11.2025 10:38
MENU CLOSE

Κρήτη: Χειροπέδες σε 67χρονο για τη φωτιά στη Σελάκανο

09.04.2016 09:03
Κέρκυρα: Πολλαπλές εστίες στην πυρκαγιά του Ερημίτη - Λουόμενοι εγκλωβίστηκαν σε παραλία (Photos) - Media

Ένας 67χρονος συνελήφθη για την πυρκαγιά στη Σελάκανο, του Δήμου Ιεράπετρας. 

 

Όπως ανακοινώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ένας 67χρονος ευθύνεται για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 12.49, το μεσημέρι της Παρασκευής, στη Σελάκανο, του Δήμου Ιεράπετρας, και έκαψε δασική έκταση.

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από το κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Κρήτης, σε συνεργασία με το ανακριτικό γραφείο Ιεράπετρας.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λασιθίου, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.11.2025 10:38