ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:05
MENU CLOSE

Απίστευτες ζημιές σε πλοίο από σφοδρή θαλασσοταραχή - Ποιο είναι το σκαρί που είχε ταξιδέψει και στις ελληνικές θάλασσες (Photos/Video)

04.05.2016 17:37

Απίστευτες καταστροφές προκλήθηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητα και νταλίκες όταν το πλοίο Spirit of Tasmania 2, που εκτελεί το δρομολόγιο από την Μελβούρνη της Αυστραλίας στο Ντέβενπορτ της Τασμανίας, έπεσε σε σφοδρή θαλασσοταραχή.

Ως αποτέλεσμα το πλοίο ταξίδεψε μέσα σε μια απίστευτη θαλασσοταραχή, καθώς μαστιγωνόταν από τα άγρια κύματα της θάλασσας του νότιου Ειρηνικού Ωκεανού.

Οι μαρτυρίες των επιβατών είναι αποκαλυπτικές:

«Τα κύματα χτύπαγαν με μανία το πλοίο το οποίο μία ή δύο φορές ταλαντεύτηκε τόσο έντονα που τα πάντα έπεσαν από τα τραπέζια», ανέφερε ένας επιβάτης, προσθέτοντας πως «κανένας δεν μπόρεσε να κοιμηθεί μετά τις 5 το χάραμα».

Μία γυναίκα ανέφερε πως ένοιωθε σαν να πετούσε όταν το πλοίο ταλαντευόταν έντονα, καθώς πετάχτηκε από την μία πλευρά στην άλλη.

Οι επιβάτες υποπτεύονταν ότι από την θαλασσοταραχή και τους κλυδωνισμούς θα έχουν προκληθεί ζημιές στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο γκαράζ – φόβοι που επιβεβαιώθηκαν, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Σημειώνεται ότι το Spirit of Tasmania 2, καθώς και το Spirit of Tasmania 1, είχαν περάσει από τις ελληνικές θάλασσες με τα ονόματα Superfast 3 και 4 με τα εμβλήματα της Superfast Ferries, για την οποίαν και ναυπηγήθηκαν. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50
Exit mobile version