ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:36
MENU CLOSE

Ο εκνευρισμός και η ενόχληση του Νίκου Παππά με δημοσιογράφο της Deutsche Welle (Video)

12.05.2016 10:39

Φανερά ενοχλημένος ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς από τις ερωτήσεις και το ύφος του δημοσιογράφου Michel Friedman της Deutsche Welle, στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χθες.

Φανερά ενοχλημένος ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς από τις ερωτήσεις και το ύφος του δημοσιογράφου Michel Friedman της Deutsche Welle, στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χθες.

Ο κ. Παππάς δυσφόρησε αρκετές φορές με την επιμονή αλλά και το δηκτικό ύφος του δημοσιογράφου, αναφωνώντας χαρακτηριστικά «ω Θέε μου».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Conflict Zone», Michel Friedman επιχείρησε αρκετές φορές να “στριμώξει” τον Έλληνα υπουργό, ενώ από την αρχή φάνηκαν οι “άγριες” διαθέσεις του ρωτώντας αν η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί.

Ο Νίκος Παππάς σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης που δόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου προσπαθούσε να τον αποκρούσει, ενώ δύο φορές ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη και να αποχωρήσει, χωρίς όμως να λάβει απάντηση.

Στο τέλος της εκπομπής ο δημοσιογράφος του διάβασε την περίφημη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που λιάζονται και τον ρώτησε: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή την ερώτηση;» για να πάρει την απάντηση από τον κ. Παππά ότι η λέξη sunbathe που χρησιμοποίησε ο κ. Friedman δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται».

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι η ίδια η κα Χριστοδουλοπούλου δεν έχει αρνηθεί τη μετάφραση αυτή, για να του απαντήσει ο υπουργός Επικρατείας:

«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία… Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο». Ο δημοσιογράφος συνέχισε να ρωτά με αποτέλεσμα τον έντονο εκνευρισμό του Έλληνα υπουργού: «Θεέ μου, τι κάνω εδώ, μπορούμε να κόψουμε;» είπε ο Νίκος Παππάς…

Ο δημοσιογράφος συνέχισε να του επισημαίνει ότι πρόκειται για επίσημη δήλωση και προσπάθησε στη συνέχεια να κατευνάσει τον κ. Παππά δίνοντάς του χρόνο να εξηγήσει.

Εκείνος τότε απάντησε: «Υπήρχαν άνθρωποι που απολάμβαναν τον ήλιο κάποια στιγμή μέσα στη μέρα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ειλικρινά αναρωτιέμαι ποιο είναι το πρόβλημα με αυτή τη δήλωση».

 

*Το απόσπασμα με την ερώτηση για την Τασία Χριστοδουλοπούλου στο 23ο λεπτό

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:35
Exit mobile version