search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:14
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς: «Μας έφεραν τελευταίους στην ΕΕ σε επενδύσεις και τώρα ψάχνουν να ξεκολλήσουν από το 4%»

29.04.2024 19:08
nikos_pappas_synedrio

«Επενδύσεις για τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Χατζηδάκη είναι: η μεταφορά των “κόκκινων” δανείων στα funds και το ξεπούλημα των τραπεζικών μετοχών του δημοσίου», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ο τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «αφού μας έφεραν τελευταίους στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε επενδύσεις, ψάχνουν να ξεκολλήσουν από το 4% και να πάνε στο 15%».

«Η καλύτερη απάντηση και επένδυση του λαού έρχεται στις 9 Ιουνίου», τονίζει ο Ν. Παππάς αναφορικά με την ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών.

Διαβάστε επίσης:

Κραουνάκης προς Κασσελάκη: «Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κάνα μεροκάματο, να πάμε σε κανένα άλλο μαγαζί»

Μανιτάκης για Μάτι: Ισορροπημένη η απόφαση, εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη – Σε άλλο τόνο υπουργοί της κυβέρνησης

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη-Πολάκη στη Βουλή για τους ιδιώτες γιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία – Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:13