search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:36
MENU CLOSE

Κραουνάκης προς Κασσελάκη: «Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κάνα μεροκάματο, να πάμε σε κανένα άλλο μαγαζί»

29.04.2024 18:23
kraounakis kasselakis 987- new

Τα… κέφια του είχε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην τελευταία του μουσική παράσταση για την τρέχουσα σεζόν αφού ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με το σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ και το ζεύγος Αποστολάκη.

Ωστόσο, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να κάνει και λίγη πλάκα αρχικά με τον Σπύρο Μπιμπίλα που βρισκόταν στην παράσταση και ο οποίος, εκτός από φίλος του είναι και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας: «Εσύ είσαι στην Κωνσταντοπούλου; Που κάνει καρδούλες; Ωραία ηλίθια βρήκες και εσύ να πας. Η φιλία μας είναι πιο δυνατή από την Κωνσταντοπούλου, εννοείται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης στον Σπύρο Μπιμπίλα, ενώ στρεφόμενος κατόπιν προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, «δουλεύω, βλέπεις, ε;» του είπε με νόημα.

Φυσικά, ο κ. Κραουνάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα του ΣΥΡΙΖΑ όταν προκλήθηκε από το κοινό, λέγοντας πως «θες να το ανοίξω και για μας; Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κάνα μεροκάματο να πάμε σε κανένα άλλο μαγαζί πιο ευάερο, πιο ευήλιο, πιο εξοχή» είπε προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παράσταση έκλεισε με τον Σταμάτη Κραουνάκη να ευχαριστεί δημόσια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία του στην παράσταση, καταλήγοντας πως «ευχαριστούμε Στέφανε, Τάιλερ σ’αγαπώ».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παππάς: «Πάρε τηλέφωνο τον λογιστή σου πριν ψηφίσεις» (Video)

Μανιτάκης για Μάτι: Ισορροπημένη η απόφαση, εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη – Σε άλλο τόνο υπουργοί της κυβέρνησης

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη-Πολάκη στη Βουλή για τους ιδιώτες γιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία – Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:35