search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:11
MENU CLOSE

Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο Κασσελάκης άλλαξε την ατζέντα δυναμικά – Θα φανεί αν είναι μάγκας»

05.11.2023 20:16
kraounakis

Για το νέο του δίσκο αλλά και για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μίλησε ο Σταμάτης Κρανουάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Στην Κουμουνδούρου έχω πολλούς φίλους και στον Περισσό. Σήμερα αισθανόμουν την ανάγκη σαν καλή μπαλαρίνα να φύγω προς τον Περισσό. Είδα την ηττημένη μας ζωή. Δεν ξέρουμε τι ψηφίζουμε, με ποιον τα βάζουμε, τι μας φταίει. Βαράνε όποιον έχουμε πρόχειρο και δεν είναι αυτός που μας φταίει», συνέχισε ο Σταμάτης Κραουνάκης σε άλλο σημείο.

«Είμαι από τους πρώτους που θέλησε να γνωρίσει ο Στέφανος Κασσελάκης. Δεν την πέφτω καθημερινά σε αυτούς τους ανθρώπους. Όταν γνώρισα την Αμαλία Μεγαπάνου και μας μιλούσε για τη Μαρία Κάλλας, μου είπε “Με είχε φίλη της”. Δεν είμαι μέλος κανενός κόμματος. Οι άνθρωποι που είμαστε κομμουνιστές πήγαμε με τον Ανδρέα. Δεν μπορώ να κατσικωθώ στον Κασσελάκη», συνέχισε.

«Ο Κασσελάκης» – διευκρίνισε– «άλλαξε την ατζέντα δυναμικά. Θα φανεί αν είναι μάγκας. Όταν πρωτομιλήσαμε και μου είπε ότι θέλει να βοηθήσει τον τόπο, του είπα “Με την ίδια χαρά που θα σε αποδεχθούν, με την ίδια άνεση θα ακούσεις το μπινελίκι”. Αυτός ο τόπος σκότωσε τον Καποδίστρια, τύφλωσε τον Κολοκοτρώνη και έδωσε το κώνειο στον Σωκράτη. Θέλουμε ελευθερία! Τα κόμματα είναι όταν βγουν στην εξουσία να κάνουν τη δουλειά τους, που δεν την κάνουν».

Το Spotify, τα μηνύματα και το στοίχημα

«Έχω μια ανησυχία ότι μεγαλώνω, γερνάω και μετά έρχεται το φως. Ναταλία μου είσαι το νούμερο ένα αποδοχή στον κόσμο γιατί είσαι παιδί του Φρέντυ. Λείπει από τη ζωή μας, κυρίως το πνεύμα του. Η σάρκα καταβάλλεται κάποια στιγμή. Είσαι παιδί του Φρέντυ, το ξέρει η ψυχή σου. Εγώ τον αναγνωρίζω επειδή τον αγαπούσα και είχαμε συνομιλία πολλές φορές. Μου είχε αγάπη και το είχε δείξει», είπε ο μουσικοσυνθέτης.

«Θα πω κάτι, ντροπή μου. Έχω φάει τόσες ώρες πάνω από αυτά τα τραγούδια μέχρι να έρθουν στον κόσμο, έχει κουραστεί το μυαλό μου. Χαρά θα μου δώσει αυτό που έγινε τώρα. Που βγήκε στο Spotify και έχουν γεμίσει τα μηνύματά μου. Είναι ένα στοίχημα. Ο Χρήστος Γεροντίδης είναι ένας αγαπημένος μου συνεργάτης, που μεγάλωσε μέσα στην “σπείρα”. Τραγούδησε καταπληκτικά. Έχει κάτι που εγώ δεν έχω. Εγώ είμαι υπερβολικός και ο Χρήστος έχει ένα μέτρο. Θα κάνει αυτό που πρέπει αλλά έχει το μέτρο του λαϊκού ανθρώπου. Και ήταν πια η ώρα να εκφραστεί και του κάναμε ένα πολύ ωραίο άλμπουμ. Ο Τίγρης προέκυψε ως εξής. Η Τζίνα βάζει στο facebook από έναν πίνακά της. Μία μέρα είχε αυτόν τον τίγρη και είπα “μου αρέσει, είναι τόσο γλυκός που κοιτάει τον κόσμο με απορία”. Και τότε είπα στον Χρήστο να το πούμε Ο τίγρης και είπε ναι».

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Λαζάρου: Το τρυφερό ενσταντανέ με τη Τζένη Θεωνά – «Μου είστε πολύ συμπαθής»

Γιον Βόιτ: Απογοητευμένος με τις δηλώσεις της κόρης του, Αντζελίνα Τζολί – «Αυτά τα ζώα θέλουν να εξαλείψουν τους Εβραίους, τον Χριστιανισμό»

Νάντια Μπουλέ: «Όταν ακούω “γάμος” σκέφτομαι δικαστήρια και χωρισμό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:04