search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:23
MENU CLOSE

Γιον Βόιτ: Απογοητευμένος με τις δηλώσεις της κόρης του, Αντζελίνα Τζολί – «Αυτά τα ζώα θέλουν να εξαλείψουν τους Εβραίους, τον Χριστιανισμό»

05.11.2023 17:21
jolie_voith

Απογοητευμένος με τη δήλωση της κόρης του Αντζελίνα Τζολί για το Ισραήλ, που μετατρέπει τη Γάζα σε «μαζικό τάφο», δήλωσε ο Γιον Βόιτ.

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ είπε πως είναι πολύ απογοητευμένος που η κόρη του «όπως και πολλοί άλλοι, δεν έχει κατανόηση της δόξας του Θεού, της αλήθειας του Θεού. Το θέμα εδώ είναι η καταστροφή της ιστορίας της γης του Θεού, της ιερής γης, της γης των Εβραίων».

«Αυτά τα ζώα»

«Ο ισραηλινός στρατός» -πρόσθεσε- «πρέπει να προστατεύσει τη γη του Ισραήλ και τον λαό του, πρόκειται για πόλεμο. Ρωτήστε τον Θεό: ”μαθαίνω την αλήθεια; Ή μου λένε ψέματα και κάνω όπως όλοι οι άλλοι;”, γιατί φίλοι μου, όσοι καταλαβαίνουν την αλήθεια βλέπουν το ψέμα. Βλέπουν ότι το Ισραήλ δέχθηκε επίθεση και αυτά τα ζώα θέλουν να εξαλείψουν τους Εβραίους, τον Χριστιανισμό».

Ο Γιον Βόιτ κατήγγειλε τις φρικαλεότητες της 7ης Οκτωβρίου που διέπραξε η Χαμάς ως «απάνθρωπη τρομοκρατία εναντίον αθώων μωρών, μητέρων, πατεράδων, παππούδων και γιαγιάδων» και επέκρινε τους φιλοπαλαιστίνιους ακτιβιστές, αναφέροντας: «Εσείς οι ανόητοι αποκαλείτε το Ισραήλ το πρόβλημα».

Ο ηθοποιός έδειξε μάλιστα τη Χαμάς ως υπεύθυνη για τα δεινά των Παλαιστινίων στη Γάζα, τονίζοντας την κατάχρηση της διεθνούς βοήθειας και τη χρήση ανθρώπινων ασπίδων. «Τους δόθηκαν τεράστιες εισροές χρημάτων, που δεν μοιράστηκαν με τον κόσμο. Έφτιαξαν όπλα», ανέφερε, τονίζοντας πως οι κάτοικοι της Γάζας «είναι αιχμάλωτοι της βάρβαρης χώρας που τους χρησιμοποιεί ως ασπίδες. Η Χαμάς καταστρέφει τους δικούς της ανθρώπους».

Μεταξύ άλλων, ο Βόιτ – ο οποίος είχε επισκεφτεί το 2022 το Ισραήλ, χαιρέτισε τον «μεγάλο ηρωισμό» του εβραϊκού λαού μπροστά σε μια σειρά από τραγωδίες σε όλη την ιστορία του, από το Ολοκαύτωμα μέχρι το πρόσφατο «Ολοκαύτωμα της Χαμάς».

Αντζελίνα Τζολί: «Η Γάζα είναι μια υπαίθρια φυλακή»

Σε ανάρτησή της στο Instagram στις 2 Νοεμβρίου, η Τζολί τάχθηκε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με βομβαρδισμένα κτίρια στη Γάζα, έγραψε: «Πρόκειται για τον σκόπιμο βομβαρδισμό ενός παγιδευμένου πληθυσμού που δεν έχει πουθενά να διαφύγει. Η Γάζα είναι μια υπαίθρια φυλακή εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και μετατρέπεται γρήγορα σε μαζικό τάφο».

«Το 40% των νεκρών είναι αθώα παιδιά. Ολόκληρες οικογένειες δολοφονούνται. Ενώ ο κόσμος παρακολουθεί και με την ενεργό υποστήριξη πολλών κυβερνήσεων, εκατομμύρια Παλαιστίνιοι άμαχοι – παιδιά, γυναίκες, οικογένειες – τιμωρούνται συλλογικά και απανθρωποποιούνται, ενώ παράλληλα στερούνται τρόφιμα, φάρμακα και ανθρωπιστική βοήθεια ενάντια στο διεθνές δίκαιο. Αρνούμενοι να απαιτήσουν μια ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός και εμποδίζοντας το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να επιβάλει μια τέτοια κατάπαυση και στα δύο μέρη, οι παγκόσμιοι ηγέτες είναι συνένοχοι σε αυτά τα εγκλήματα», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει ο Νετανιάχου: Δεν υπάρχει κατάπαυση του πυρός αν δεν επιστραφούν οι όμηροι

Τουρκία: Δακρυγόνα και συγκρούσεις σε διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη (Video)

Γάζα: Αυξάνεται δραματικά ο απολογισμός των θυμάτων – Σχεδόν 10.000 οι νεκροί, οι μισοί παιδιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:18