ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:51
MENU CLOSE

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε 46! (Photos)

26.05.2016 13:17

 

Η Naomi Elaine Campbell, ( πραγματικό όνομα: Inga Marchand), γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1970, στη Μεγάλη Βρετανία ενώ από την ηλικία των 15 ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και κατάφερε να συμπεριληφθεί στη λίστα των τριών πιο διάσημων μοντέλων της δεκαετίας του ’80 και του ’90. 

Ήταν  ο λόγος που επινοήθηκε ο όρος «supermodel», από τη βιομηχανία της μόδας! Η Naomi δηλώνει προκλητικά: «Αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι μου αν δεν μου ρίχνουν της δεκάδες χιλιάδες λίρες στα πόδια μου».

Εδώ, φωτογραφίζεται, λανσάροντας την πολυτελή μάρκα εσωρούχων Agent Provocateur.

«Δεν χρειάζεται να ελέγξω τον θυμό μου. Χρειάζεται όλοι οι άλλοι να ελέγξουν τις πράξεις τους και να μην με εκνευρίζουν» ενώ συμπληρώνει με θράσος πως δεν μετανιώνει για την απρεπή και αναιδή συμπεριφορά της αν και γνωρίζει ότι είναι προσβλητική.

«Η ζωή μου είναι η ζωή μου. Δεν ζω στο παρελθόν. Ζω στο παρόν», δηλώνει σε συνέντευξη της με ύφος καρδιναλίων και χαρακτηριστική αδιαφορία για τους γύρω της.

Η εγωκεντρική Ναόμι Κάμπελ, είναι μια γυναίκα με εξωτική, μοναδική ομορφιά, υπέρ-επιτυχημένη και αναγνωρίσιμη σε όλο σχεδόν τον κόσμο. Καταξιωμένη, καριερίστα, με αμύθητη περιουσία και παραδόξως…φιλάργυρη! Αλλά τι ανάκη έχει? Μεγιστάνες κάνουν το όνειρο της πραγματικότητα καθώς απλώνουν … χρυσάφι, κάθε πρωί στα πόδια της για να σηκωθεί!

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:51
Exit mobile version