search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:06
MENU CLOSE

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ έκλεισε τα 6 του χρόνια (Video)

15.04.2024 12:01
panagiwtis-rafail-genethlia

Τα έξι του χρόνια έκλεισε ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, ο οποίος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του.

Ο μικρούλης είχε καταφέρει τελικά να ταξίδεψε μέχρι τη Βοστώνη όπου υποβλήθηκε σε πρωτοποριακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία.

Οι δικοί του άνθρωποι μοιράστηκαν τη χαρά τους για τα γενέθλια του γενναίου πιτσιρικά, αναρτώντας στη σελίδα του «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ» στο Facebook ένα συγκινητικό βίντεο.

«Σήμερα το αγοράκι μας έγινε 6 ετών! Είμαστε περήφανοι για όσα έχει καταφέρει και ευγνώμονες για την αγάπη που του δείχνετε!!! Λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί γιορτάσαμε τα γενέθλια του μεταξύ μας, δεχτήκαμε όμως πολλές ευχές που έκαναν τη μέρα αυτή ξεχωριστή! Σας ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε υγεία σε όλους!», αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Χειροπέδες σε 40χρονο για τους πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο βόλεϊ

Ηγουμενίτσα: Σκύλος «ξετρύπωσε» 60 κιλά κοκαΐνης από φορτηγό – Έως δύο εκατομμύρια ευρώ η αξία των ναρκωτικών

Καιρός: Νέο κύμα σκόνης, λασποβροχές και εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας – «Σταδιακά θα είναι της τάξης των 16 βαθμών!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:06