ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:46
MENU CLOSE

Το αντίο του Καρλ Λιούις και του Μάικ Τάισον στον Μοχάμεντ Άλι

04.06.2016 06:59

Το δικό τους “αντίο” είπαν στον θρύλο της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι άλλοι θρύλοι του αθλητισμού, ο Καρλ Λιούις και ο Μάικ Τάισον.

Το δικό τους “αντίο” είπαν στον θρύλο της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι άλλοι θρύλοι του αθλητισμού, ο Καρλ Λιούις και ο Μάικ Τάισον.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Άλι, ο Αμερικανός αθλητής  Καρλ Λιούις που έχει στη συλλογή του 10 Ολυμπιακά μετάλλια έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Το μυαλό, η καρδιά και η ψυχή μου είναι συντετριμμένα. Θαύμαζα και μιμούμουν τον Αλί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την αποφασιστικότητα και την αγάπη του»

Σε δεύτερη ανάρτηση πρόσθεσε: «Prince, Μάικλ, Γουίτνεϊ, Αλι. Η γενιά μου φεύγει. Πρέπει να αγαπάμε όσο είμαστε εδώ!».

Και ο Μάικ Τάισον απέδωσε τον δικό του φόρο τιμής αναρτώντας μια φωτογραφία του με τον Άλι και γράφοντας: “Ο Θεός ήρθε για το πρωτάθλημα του. Αντίο μεγάλε”.

  

To χρυσό αγόρι της πυγμαχίας Όσκαρ ντε λα Χόγια αποχαιρέτησε τον Μοχάμεντ Άλι γράφοντας: πως ο θρύλος του είχε ξεπεράσει τον αθλητισμό και ήταν πραγματικός πρωταθλητής σε όλα.

Αντίο στον θρύλο της πυγμαχίας είπε και η Ολυμπιονίκης Κάθυ Φρήμαν γράφοντας στον λογαριασμό της στο Twitter: 

Και ο γνωστός Βρετανός μποξέρ  Ρίκι Χάτον έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: 

Όμως και πολλά γνωστά ονόμα του αθλητισμού αποχαιρετούν μέσα από τον λογαριασμό τους στο Twitter τον θρύλο της πυγμαχίας εκφράζοντας την θλίψη τους για την απώλεια του.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
Exit mobile version