search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 04:36
MENU CLOSE

Χάρης Μπελτεγρής: Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ για τον θάνατό του – Η συγκλονιστική ανάρτηση Χρηστίδη – «Βουνό μου, παιχταρά μου, καλύτερε…»

30.04.2024 11:19
beltegris_xristidis

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του στελέχους του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέα της Νομαρχιακής του βορείου τομέα, Χάρη Μπελτεγρή που πέθανε σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Το «αντίο» στον Χάρη Μπελτεγρή είπε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Αναλυτική η ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη:

«Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια. Συστήθηκες σε όλους μας, ως Γραμματεας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο αεικίνητος Χαρης, που ήθελε να ρωτάει και να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να είναι ο καλύτερος. Ενα παιδί-θαύμα.

Τι να ξεχωρίσω σε αυτά τα 20 χρόνια; Ποιες στιγμές; Ποιους ανθρώπους; Τις διακοπές στην Κρήτη, στα χρόνια της αθωότητας; τα ραντεβού στον Άγιο Θωμά; Τα ξενύχτια; Τις ομάδες; Το συνέδριο του 07; τη συνδιάσκεψη του 08; τις συζητήσεις για το συνέδριο της Νεολαίας του 13; τα όνειρα μετά την Σαουδικη Αραβία και την Αγγλία; Την Επίδαυρο; Τους αγαπημένους σου πολυτεχνίτες της Θεσσαλονίκης; Τα λόγια σου πριν τις εκλογές του 23;

Ο Χάρης Μπελτεγρης ήταν ο πιο οξυδερκής παίχτης της γενιάς μας. Μπορούσε να πετύχει ό,τι έβαζε στο μυαλό του, μπορούσε να πείσει όποιον ήθελε, να φτιάξει ομάδες, να κερδίσει μάχες, να μας κοιτάξει με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και μετά να κλείσει την πόρτα και να εξαφανιστεί, ικανοποιημένος για όσα πέτυχε. Και τότε ξεκινούσε να επεξεργάζεται την επόμενη νίκη του, την επόμενη ανατροπή.

Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα. Καλό ταξίδι εκεί ψηλά.

Θα μας λείψεις πολύ και περισσότερο στην Καίτη σου, τον Άρη, τον Κώστα.

Δόξα και τιμή._».

Διαβάστε επίσης:

Διαμαρτυρία vegans το απόγευμα στο Σύνταγμα ενάντια στο σούβλισμα των αρνιών το Πάσχα

Απεργία Πρωτομαγιάς: Πώς (δεν) θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Καιρός: Συννεφιά και τοπικές βροχές σήμερα – Η πρόγνωση έως το Μεγάλο Σάββατο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19