ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:26
MENU CLOSE

Η Telegraph πλέκει το εγκώμιο του Βόλου και των Χανίων

23.06.2016 07:01

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph παρουσίασε τους 7 πιο περιπετειώδης προορισμούς κρουαζιέρας στην Ευρώπη και κατατάσσει την Ελλάδα σε έναν από αυτούς τους προορισμούς

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph παρουσίασε τους 7 πιο περιπετειώδης προορισμούς κρουαζιέρας στην Ευρώπη και κατατάσσει την Ελλάδα σε έναν από αυτούς τους προορισμούς.  Πιο συγκεκριμένα η Telegraph αναφέρει πως η Ελλάδα είναι ένα αξιόλογο μέρος για κρουαζιέρα και πως  ο Βόλος και τα Χανιά είναι προορισμοί έξω από την πεπατημένη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Βόλος είναι ένα αξιόλογο μέρος για κρουαζιέρα στην Ελλάδα ο οποίος σπάνια εμφανίζεται στα προγράμματα κρουαζιέρας. Είναι ένα μεγάλο σύγχρονο λιμάνι και μπορεί να οδηγήσει στην εξερεύνηση 2 εξαιρετικών προορισμών. Ο ένας, και κοντινότερος είναι η Μακρυνίτσα, στο ορεινό Πήλιο, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο μικρό χωριό με εντυπωσιακή θέα στο Βόλο και τον κόλπο του Παγασητικού. Αν υπάρχει αρκετός χρόνος ο μακρινότερος προορισμός είναι τα Μετέωρα, ένα εντυπωσιακό μέρος όπου μεσαιωνικά μοναστήρια βρίσκονται στις κορυφές των γιγαντιαίων βράχων.

Η άλλη πρόταση της Telegraph στην Ελλάδα είναι τα Χανιά, μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις της Ελλάδας, όπως τα χαρακτηρίζει η εφημερίδα, με καφετέριες και εργαστήρια γύρω από το παλαιό Βενετσιάνικο λιμάνι. Άλλο ένα ελληνικό νησί που εμφανίζεται πιο συχνά στα προγράμματα κρουαζιέρας είναι η Κεφαλονιά, η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό παρθένα με πολλές ατραξιόν όπως μια υπόγεια μυστηριακή λίμνη, η παραλία του Μύρτου, τα γραφικά ψαροχώρια και η αυθεντική μικρή πρωτεύουσα, το Αργοστόλι.

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται είναι οι:

Κροατία

Αλβανία

Ιταλία

Ισπανία

Β. Αφρική

Κορσική

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:26
Exit mobile version