search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:18
MENU CLOSE

Βόλος: Πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στον Αχιλλέα Μπέο

22.04.2024 15:40
mpeos_2204_1460-820_new

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου, για δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις του κατά ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι ο Αχιλλέας Μπέος δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης:

Εισαγγελική έρευνα για δηλώσεις που έγιναν με αφορμή τον αγώνα Άρης – ΑΕΚ

Σοβαρό επεισόδιο στο ΑΕΛ – Νίκη Βόλου: Οπαδοί των γηπεδούχων προπηλάκισαν γυναίκα γιατί πανηγύρισε το γκολ του αρραβωνιαστικού της

Ο Μπέλιγχαμ στις καθυστερήσεις «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα στο Clasico (3-2) και η Ρεάλ έχει σχεδόν στα χέρια της τον τίτλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59