search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:08
MENU CLOSE

Σοβαρό επεισόδιο στο ΑΕΛ – Νίκη Βόλου: Οπαδοί των γηπεδούχων προπηλάκισαν γυναίκα γιατί πανηγύρισε το γκολ του αρραβωνιαστικού της

22.04.2024 13:36
niki-volou-panigiriko

Σοβαρό επεισόδιο κατά της συντρόφου ενός ποδοσφαιριστή έγινε στο παιχνίδι της Λάρισας με τη Νίκη Βόλου, για την Super League 2.

Οπως κατήγγειλε η Νίκη Βόλου, κατά την επίτευξη του νικητήριου γκολ της ομάδας τους από τον Δημήτρη Λίταινα (2-3), η αρραβωνιαστικιά του μαζί με την αδερφή του, σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν το γκολ του αγαπημενου τους προσώπου. 

Αυτό όμως δεν… άρεσε σε κάποιον οπαδό των γηπεδούχων, ο οποίος τους είπε να «κάτσουν κάτω».

Μάλιστα, όπως τονίζει ο σύλλογος, αυτές αντιλαμβανόμενες τον κίνδυνο ζήτησαν μέχρι και συγγνώμη για να λήξει το θέμα. Δεν έληξε όμως εκεί, αφού περίπου 30 άτομα τις προπηλάκισαν και αυτά υπό το βλέμμα του συντρόφου της που ήταν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να τις διώχνουν από το γήπεδο και το αποτέλεσμα ήταν από τα νταηλίκια τους, όπως περιγράφει ο σύλλογος, έσκισαν το πουκάμισο της αρραβωνιαστικιάς του παίκτη, η οποία έφερε και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Για καλή τους τύχη, πριν συμβούν ακόμη χειρότερα, δύο άλλοι οπαδοί των γηπεδούχων της βοήθησαν να φύγουν από τις κερκίδες πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί. 

«Με την πολύτιμη βοήθεια δύο φιλάθλων των γηπεδούχων – τους οποιους και ευχαριστούμε – οι δύο γυναίκες κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του – διαφορετικά όλοι μας μπορούμε να φανταστούμε ποια μπορεί να ήταν η κατάληξη» αναφέρει ο σύλλογος που στη συνέχεια, βάλλει κατά της αστυνομίας.

«Πού ήταν η Αστυνομία για να κάνει τη δουλειά της; Πού ήταν οι άνθρωποι security για να διασφαλίσουν την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων;

Περιμένουμε από τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να διερευνήσουν αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, όπως επίσης θεωρούμε βέβαιο ότι η ΠΑE ΑEΛ θα καταδικάσει το γεγονός και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να εκλείψουν, επιτέλους, από τα γήπεδά μας σκηνικά που αφήνουν το ποδόσφαιρό μας βυθισμένο στη λάσπη και δεν το αφήνουν να πάει μπροστά» αναφέρει η Νίκη Βόλου.

Διαβάστε επίσης:

Superleague: Η ΑΕΚ στο +1 από τον Παναθηναϊκό πριν τον «τελικό» της Τετάρτης – Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στα play off

Ο Ολυμπιακός με… φόρα από την Πόλη, κέρδισε και τον ΠΑΟΚ (2-1) και μένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου

Πόλο: Η Σαμπαντέλ πρωταθλήτρια Ευρώπης, κέρδισε 16-10 τον Ολυμπιακό στον τελικό του Champions League

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59