search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:46
MENU CLOSE

Ο Μπέλιγχαμ στις καθυστερήσεις «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα στο Clasico (3-2) και η Ρεάλ έχει σχεδόν στα χέρια της τον τίτλο

22.04.2024 01:03
real-madritis-panigiriko

Λίγα 24ωρα μετά δραματική πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι στους προημιτελικούς του Champions League και την πρόκριση στα ημιτελικά, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε κάθε εμπόδιο που της έβαλε η Μπαρτσελόνα στο Clasico της 32ης αγωνιστικής της LaLiga, τη νίκησε με ανατροπή 3-2 και πλέον έξι στροφές πριν το φινάλε βρίσκεται «αγκαλιά» με την επιστροφή της στον «θρόνο» του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κάρλο Αντελότι, όχι μόνο άντεξε στα δύο προβαδίσματα της Μπάρτσα και βρήκε τις απαντήσεις στα γκολ που δέχτηκε, αλλά κατάφερε στις καθυστερήσεις να φέρει τα πάνω κάτω με το μεγάλο της αστέρι στην τρέχουσα σεζόν, Τζουντ Μπέλινγχαμ, ο οποίος στο 90΄+1 «σφράγισε» το «τρίποντο» των «μερένγκες».

Έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν η «βασίλισσα» με την τεράστια νίκη στο άκρως χορταστικό ματς του Σαντιάγκο Μπερναμπέου αύξησε τη διαφορά από τους «μπλαουγκράνα» στο +11 κι όπως γίνεται αντιληπτό μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης:

Superleague: Η ΑΕΚ στο +1 από τον Παναθηναϊκό πριν τον «τελικό» της Τετάρτης – Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στα play off

Ο Ολυμπιακός με… φόρα από την Πόλη, κέρδισε και τον ΠΑΟΚ (2-1) και μένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου

Πόλο: Η Σαμπαντέλ πρωταθλήτρια Ευρώπης, κέρδισε 16-10 τον Ολυμπιακό στον τελικό του Champions League

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31