ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Η «απλή αναλογική» του Λεβέντη και ο… «απλός» Θεοχαρης

30.06.2016 18:36

 

Οι συζητήσεις και τα πηγαδάκια μεταξύ των βουλευτών όλων των κομμάτων, τόσο στο καφενείο όσο και στο περιστύλιο της Βουλής, είναι φυσικό να περιστρέφονται γύρω (και) από αυτό το θέμα. Ακόμα και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ομιλία του στον επικείμενο εκλογικό νόμο λέγοντας πως «κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύει γιατί η χώρα δεν χρειάζεται αλλαγή του εκλογικού νόμου, αλλά χρειάζεται εκλογές για να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην αβεβαιότητα».

Ενδεικτικό, λοιπόν, του ζωηρού ενδιαφέροντος γύρω από την, αναμενόμενη, κυβερνητική πρόταση για τον εκλογικό νόμο είναι η τυχαία συνάντηση στον διάδρομο έξω από την Ολομέλεια του Βασίλη Λεβέντη και του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή Χάρη Θεοχάρη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατευθυνόταν στην Ολομέλεια όταν «έπεσε» επάνω στον Χάρη Θεοχάρη. «Δεν πιστεύω να ψηφίσεις την απλή αναλογική», κοντοστάθηκε και ρώτησε στο «πόδι» ο Βασίλης Λεβέντης. «Εγώ είμαι απλός άνθρωπος» απάντησε με την μια ο ανεξάρτητος βουλευτής και συνέχισαν αμφότεροι χαμογελαστοί τον δρόμο τους…  

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09
Exit mobile version