search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:33
MENU CLOSE

Ο Καντονά καλεί σε νέο δημοψήφισμα τους Άγγλους σε διάγγελμα αλά… Game of Thrones (Video)

01.07.2016 12:28
Ο Καντονά καλεί σε νέο δημοψήφισμα τους Άγγλους σε διάγγελμα αλά… Game of Thrones (Video) - Media

 

Σε μία εποχή που οι Άγγλοι νιώθουν απογοητευμένοι και μπερδεμένοι λόγω των πολιτικών εξελίξεων αλλά και εξαιτίας της κακής πορείας του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος στο Euro 2016 -πράγμα πολύ σοβαρό για τους Άγγλους-, έρχεται ο Ερίκ Καντονά για να δώσει τη λύση.

Σε ένα άρτιο διάγγελμά, ο «βασιλιάς Ερίκ» όπως είναι γνωστός στην Γηραιά Αλβιώνα αποφάσισε να αναλάβει δράση αλλά και όνομα αφού πλέον θέλει να αποκαλείται «Ερίκ το Αφεντικό».

Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, στο οποίο ο Καντονά θυμίζει λίγο βασιλιά από… Game of Thrones, ο παλιός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να δηλώσει την υποψηφιότητά του για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας, που είναι «ορφανός» μετά την παραίτηση του Ρόι Χόντζον και καλεί τον βρετανικό λαό σε νέο δημοψήφισμα, όπου θα ψηφίσουν όλοι «ΝΑΙ» για να γίνει ο νέος προπονητής των «Λιονταριών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34