ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:25
MENU CLOSE

Διαψεύδει η Προεδρία τα δημοσιεύματα για την Κορακάκη

25.08.2016 09:26

Η Άννα Κορακάκη τίμησε την Ελλάδα κατακτώντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά η επιτυχία της μάλλον ξεχάστηκε γρήγορα. 

Πηγές του Προεδρικού Μεγάρου διέψευσαν τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, σύμφωνα με τα οποία η χρυσή Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, δεν προσκλήθηκε στην σημερινή βράβευση των Ολυμπιονικών από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Οπως αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι η Άννα Κορακάκη δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Για το λόγο αυτό η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ.Παυλόπουλο, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η χρυσή ολυμπιονίκης δεν είχε προσκληθεί στην εκδήλωση.

Σε επικοινωνία που είχε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον πατέρα και προπονητή της Ολυμπιονίκη, Τάσο Κορακάκη, επιβεβαιώθηκε ότι η «χρυσή» Άννα δεν προσκλήθηκε ποτέ για να παραβρεθεί στην εκδήλωση και ενημερώθηκε για την ύπαρξη της, μόνο μέσα από τον Τύπο. 
 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13
Exit mobile version